Raluca Zenga, criticată dur de Iulia Albu: “Griji pentru sfârcurile stimabilei”

Publicat: 17/10/2018 | 08:11

Raluca Zenga a intrat în colimatoriul Iuliei Albu, după ce soția celebrului antrenor de fotbal a făcut publică o fotografie în care este îmbrăcată într-un costum de baie alb, peste care și-a pus un kaftan de aceeași culoare. Deși vedeta are un look super stylish, extravagantul fashion editor a taxat-o dur.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc!”

Iulia Albu a făcut câteva comentarii acide la adresa Ralucăi Zenga, după ce a văzut una dintre pozele recente postate de aceasta. Totul a pornit nu de la ținuta frumoasei blondine, ci de la locul în care a fost realizată poza sexy. Astfel, fashion editor și-a spus părerea în stilul caracteristic pe site-ul său.

“Raluca Zenga ne arată un smârc. Nu, nu un sfârc. Un smârc! Cum adică nu știți ce este acela un smârc? (Smârc – loc mocirlos (acoperit cu vegetație); ochi de apă pe un teren mlăștinos dexonline.ro) Departe de mine să-mi fac vreo secundă griji pentru sfârcurile stimabilei… chiar… nici ea nu știu cu ce se ocupă. Așa e în viață, fiecare cu smârcul lui. #țiamprinspătrunjelîndinți #calcăsmârculînpicioare”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Raluca și Walter Zenga au împreună doi copii. De câțiva ani, frumoasa vedetă pare că și-a descoperit vocația, scrisul fiind activitatea care o împlinește. A lansat deja două cărți, una pentru copii și una de poezii de dragoste, și promite că nu se oprește aici.

Fostul fotbalist s-a întors în antrenorat la aproape 5 luni după ce s-a despărțit de Crotone. În vârstă de 58 de ani, Walter Zenga a semnat un contract pe doi ani cu echipa din Serie B, Venezia, unde îl va avea ca antrenor secund pe Benito Carbone. Tehnicianul italian a vorbit pentru prima dată din postura de antrenor al formaţiei din Venzia şi s-a arătat nerăbdător sa revină pe banca tehnică.

“Nu este nicio problemă să încep din Serie B, iau ca exemplu pe un prieten de-al meu, pe care îl apreciez mult, antrenorul Marco Giampaolo, care nu a avut nicio problemă să înceapă din Serie C.

Pe echipa Venezia am urmărit-o foarte mult în sezonul trecut, când acolo era Inzaghi. Îmi amintesc că fundaşii echipei, când evoluau, păreau că îţi transmit: „veniţi, veniţi. oricum nu o să ne daţi gol

O să vorbesc cu toţi jucătorii şi cu directorii, vreau să ştie toată lumea ce îmi doresc. Eu merg pe principiul că jucătorii vor să se antreneze, iar nu că trebuie să se antreneze. Cine nu va avea această mentalitate va fi exclus, pentru că rezultatul poate că este fructul unei întâmplări, dar la baza evoluţiei stă munca, mentalitatea şi răutatea cu care joci.

Retrogradarea cu echipa Crotone din anul trecut m-a distrus, însă suporterii ştiu că am dat tot, ba chiar mai mult de atât. Dacă Venezia vrea să se ridice din nou, o vom face împreună”, a declarat Walter Zenga, relatează prosport.ro.

 

Citește și...