Acasă » Știri » Ramane burlac sau face din nou casa? Ce spun specialistii despre sansele reale a lui Catalin Crisan ca el sa isi refaca viata!

Ramane burlac sau face din nou casa? Ce spun specialistii despre sansele reale a lui Catalin Crisan ca el sa isi refaca viata!

De: Cancan 02/07/2014 | 00:06
Ramane burlac sau face din nou casa? Ce spun specialistii despre sansele reale a lui Catalin Crisan ca el sa isi refaca viata!
catalin Crisan se va mai casatori inca o data

Astrologul CANCAN.ro, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Catalin Crisan (46 de ani) si va spune ce il asteapta pe artist, atat in plan personal, cat si profesional, in urmatorii ani.

Steaua lui la nastere este Bharani. Aceasta constelatie este patronata de Venus, iar simbolul este “elefantul”. Venus semnifica iubire si experienta fericirii in viata, care trebuie dobandite. Energiile venite din aceasta parte il fac pe Catalin capabil de a se conecta energetic cu persoanele din jur la un alt nivel decat o fac majoritatea. Este o persoana sensibila, care primeste in suflet atat lucrurile bune, cat si pe cele rele, fara filtru. Are capacitatea de a vedea cat de buni sunt oamenii si poate oferi multe sfaturi bune. Prin nastere este inzestrat cu o putere extraordinara de munca si cu o vointa iesite din comun.

CITESTE SI 

A ramas complet singur! In plin proces de divort, Catalin Crisan a primit inca o “palma” de la destin

Reactia incredibila a Luciei Bubulac, dupa divortul lui Crisan! „Eu nu stiam nimic! Pe mine ma intereseaza….”

Catalin Crisan

Aceste calitati aduse de Bharani sunt completate de zodia Varsator, un ascendent puternic in Taur si o Luna in Berbec. Luna in Berbec inseamna propulsarea unui om in fruntea altora, cu impactul unei impresii puternice data de empatie si conexiune energetica. Mai exact, asta il si ajuta pe Catalin sa transmita un mesaj puternic celor care il asculta si asa reuseste sa isi castige de-a lungul vietii audienta.

Ii e frica de apa adanca!
 

Ascendentul in Taur ii da diplomatie in atitudine, dar pe de alta parte este dificil de inteles pentru cei din jur. Este foarte important sa aiba pace si armonie in familie, iar in momentul in care se strica acest aspect si incepe sa adune emotii negative, traieste profund fiecare gest sau cuvant zis de partenera. Tocmai pentru ca nu poate sa lase de la el sau sa uite nimic, ajunge sa puna punct unor relatii foarte usor. Latura din Varsator il face sa sufere adanc pe moment, dar sa treaca si peste mai simplu decat fac oamenii in general. Nu ii place rutina zilnica si inclina mereu sa faca ceva nou.

Catalin este o persoana care crede in ce simte si are o inteligenta sclipitoare. Isi depaseste limitele, ii place sa simta placerile vietii si este o persoana foarte creativa. Ii place mancarea calda in general si nu se simte in siguranta in mare sau in piscine – oriunde este apa multa. Are o fire nobila, ii place sa ajute, este constient de o scara a valorilor, dar acest lucru nu-l impiedica sa sparga taboo-uri.

Va avea probleme din cauza jocurilor de noroc

Nu este indicat pentru el sa aiba de-a face cu nimic ce tine de jocuri de noroc si speculatii. Aceste lucruri in timp ii vor aduce mari probleme. Are norocul de a se bucura de ce e frumos in viata, o casa frumoasa si bani suficienti cat sa-i fie bine.
Copiii sai sunt foarte importanti pentru el, se simte mandru de ei si mereu va dori sa tina pasul cu acestia. Se va ocupa de educatia lor si simte ca este un timp potrivit pentru toate. Nu doreste sa forteze pe nimeni sa faca cum vrea el, tocmai de aceea simte ca face bine in momentul in care pleaca de langa o femeie langa care nu mai e fericit.
Atunci cand Luna se afla in casa spiritualitatii, nativului i se atribuie o imaginatie dezvoltata, creativitate din plin, dar si dorinta de izolare sau egocentrism. Ii este greu ca persoana sa se identifice cu alti oameni.

Catalin Crisan si Alina Cupsa au divortat dupa trei ani de casnicie
Catalin Crisan si Alina Cupsa au divortat dupa trei ani de casnicie

Este o fire optimista care nu neaga niciodata starea de rau. Este profund atasat atunci cand ii este bine intr-o relatie si face foarte multe lucruri de dragul partenerei de viata. Tot ce isi doreste este intelegere. Se conecteaza din punct de vedere emotional cu oamenii din jur cand face ce-i place, iar in acest mod gaseste pace. Mama sa pare ca a jucat un rol foarte important in viata artistului, mereu va fii prezenta in constiinta acestuia.

Venus, planeta ce reprezinta femeia si iubirea in viata lui Catalin este in casa discutiilor si certurilor. Pe de alta parte, vrea sa dea un exemplu celorlalti prin modul cum isi apreciaza el relatia. Mereu va tinde sa nu isi ia alaturi o femeie bogata.

Ce greseala au facut femeile din viata lui?

Femeile din viata lui il inteleg oarecum, dar nu pot percepe modul lui de a iubi. Este un mod diferit, este un artist complex si are o fire independenta. E frustrant si pentru el uneori acest lucru, dar ambele sotii au facut aceeasi greseala in opinia lui, au insistat cand trebuiau sa-i dea spatiu. Subliniez faptul ca este incapatanat pana in panzele albe, nu tolereaza greseala repetata si nu are rabdare pentru discutii retorice sau orice fel de drama. De la asta fuge mereu mancand pamantul! Este in natura lui de cuceritor sa aiba un mod deosebit de a vorbi cu reprezentantele sexului opus, dar asta nu inseamna ca el chiar tradeaza. Aceste lucruri i se par normale si simple pentru ca asa e natura sa si nu percepe de ce inainte de casatorie femeile il accepta cum e…si apoi se schimba lucrurile.

Artistul a fost casatorit 14 ani cu Lucian Bubulac si au doi copii: Raris si Daria
Artistul a fost casatorit 14 ani cu Lucian Bubulac si au doi copii: Raris si Daria

Faptul ca a doua sotie este doctor este un lucru foarte bun pentru compatibilitate. El este facut sa aiba o partenera care se implica in a servi vindecarii oamenilor sau animalelor.
Motivele de cearta dintre cei doi nu sunt foarte grave, iar el oricati bani ar avea sau orice ar obtine, mereu va simti ca mai are lucruri de facut si nu va percepe acea multumire totala de sine. Lucrul care il supara cel mai tare este ca ramane mai mereu dezamagit de modul partenerei de a privi iubirea dupa un timp! Simte ca o tradare acest lucru.

Din fericire, Ketu, un melefic ce distruge calitatile lui Venus, isi pierde din efecte intre 48-54 de ani. Acest lucru inseamna ca abia la acest interval de timp, Catalin poate sa inceapa sa vada cu adevarat sensul iubirii si percepe lectiile vietii sale. Dupa implinirea varstei de 47 de ani, Catalin va incepe serios sa se gandeasca la ce a facut si cum s-a dezvoltat pana acum. Apoi, la 48 va veni un punct la care face o schimbare, aceasta avand caracter permanent.

Previziuni

Din Martie 2013 pana in Septembrie 2014 – Luna reprezinta o prezenta fragila in viata lui Catalin. Ii aduce stari de anxietate si oboseala, ceea ce se revarsa pe cei apropiati. Are de-a face cu multe conflicte si parca nici in cariera nu-i merg lucrurile cum isi propusese initial. Aspectele acestei perioade vin odata in viata si se vor incheia spre Septembrie! Asa ca ar trebui sa evite luarea deciziilor pana atunci! Compatibilitatea cu sotia sa actuala este buna, dar acu sta pe muchie de cutit datorita factorilor din interior.
Din punct de vedere psihic nu este bine si simte o persiune constanta. Nu este direct vina lui, asa se manifesta aceste aspecte asupra oamenilor si ii face sa simta lucrurile intr-un alt mod decat de obicei. Bucuria o gaseste alaturi de copii sai si in comfortul casei sale, iar acesti factori il vor ajuta sa treaca cu brio de aceasta perioada.

catalin Crisan se va mai casatori inca o data
catalin Crisan se va mai casatori inca o data

Din Septembrie 2014 pana in Octombrie 2015 – va fi o alta perioada cu destule incercari pentru Catalin. E ca o ultima eruptie vulcanica inainte de a veni beneficul Jupiter in viata sa sa puna pace. Nu pare sa-si gaseasca linistea si trebuie sa aiba mare grija… deoarece karma nu doarme! Trebuie sa faca anumite compromisuri! Rahu, planeta care il va influenta in aceasta perioada, il forteaza practic sa faca niste lucruri fie ca ii place sau nu. E ca si cum niste ganduri care pareau iluzii in trecut, devin realitate. Este indicat sa constientizeze ca este nu e cea mai buna perioada a sa si ca uneori deciziile luate in graba nu sunt si cele mai bune!

Dupa Octombrie 2015 lucrurile se linistesc definitiv. Dupa o perioada mai lunga de incercari, apele se calmeaza, iar Catalin va trebui sa ia o decizie sincera si onesta in legatura cu toate aspectele vietii sale.Jupiter vine si ii da curajul necesar pentru a putea comunica mult mai usor, il face mai bun si tolerant.Atat pe plan personal cat si profesional, Jupiter vrea sa faca liniste si pace.

S-ar putea impaca cu sotia!

In acest moment, Catalin nu ar trebui sa ia nicio decizie, cel putin pana in Septembrie. Compatibilitatea cu ce-a de-a doua sotie este foarte mare si sunt sanse ca la un moment dat sa se impace. Singura conditie e ca aceasta sa aiba rabdarea necesara sa-l lase sa ia singur decizii! Sa nu mai pune presiune si sa evite sa-l provoace in discutii daca nu este sigura ca dreptatea e de partea ei! Abia dupa 47-48 de ani va putea sa vada clar efectele benefice ale iubirii date de Venus, pana atunci, nu exista nicio alta modalitate de a-l convinge pe Catalin de importanta continuitatii acestei relatii…sau oricarei alte relatii!

Roxana Lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook. https://www.facebook.com/roxanaastrogramevedice, acolo unde puteti castiga o astrograma gratis, iar ea poate fi contactata la adresa de email [email protected]
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...