Ramona Gabor, izolată în Dubai, a dezvăluit cum iese din casă: ”Permisul e validat prin…”

Publicat: 24/04/2020 | 08:27
Ramona Gabor, izolată în Dubai, a dezvăluit cum iese din casă: ”Permisul e validat prin…”

Ramona Gabor, sora celebrei Monica Gabor, locuiește de câțiva ani la Dubai, unde acum trebuie să stea izolată în casă. Ea a povestit cum reușește să mai iasă din locuință, iar permisul îi este validat printr-un sms. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN SHOWBIZ! RAMONA GABOR, DESFIINȚATĂ PENTRU CĂ A UITAT LIMBA ROMÂNĂ. RĂSPUNSUL EI E FABULOS: „VORBESC ÎN ENGLEZĂ PENTRU CĂ..”)

Bruneta lucrează ca model într-unul dintre cele mai costisitoare orașe din lume și nu de mult a devenit expert în diamante. Chiar dacă în urmă cu un an hotărâse să se mute în Los Angeles, unde e stabilită de mulți ani sora sa, Monica Gabor, Ramona s-a răzgândit și a rămas în Dubai.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieşim din casă şi, în general, confirmarea îţi vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieşim doar în caz de urgenţă (mâncare, spital şi farmacie), ca în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viaţa peste cap însă trebuie să menţinem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la vieţile noastre”, a povestit Ramona Gabor pentru Click.

Petrecere de vis de ziua ei

Sora Monicăi Gabor a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani și, așa cum era de așteptat, a organizat un mega-party, în unul dintre cele mai selecte cluburi din Dubai, acolo unde s-a mutat de câțiva ani. Ramona Gabor i-a eclipsat pe șeici cu „aroganțele” de top. Alături de prietenele ei, bruneta a petrecut într-un cadru de vis. Sora lui Moni și brigada de frumuseți s-au bucurat pe deplin de cele mai sofisticate preparate culinare, care au fost servite într-un mod nemaivăzut: ospătariii le-au adus pe o tavă în formă de vioară.

NU RATA: CE A AJUNS RAMONA GABOR SĂ FACĂ PENTRU BANI, ÎN DUBAI. NU, NU ESTE UN BANC

De la super-cheful Ramonei n-au lipsit nici băuturile rafinate. Sora Monicăi a ”stropit” petrecerea cu șampanii Dom Perignon, care au fost aduse la masa sărbătoritei într-o caravană de artificii.

Distracția a fost cuvântul de ordine după care s-au ghidat Ramona Gabor și prietenele sale. Momentul culminant a fost atunci când la masa sărbătoritei a ajuns un tort absolut spectaculos, în forma unei uriașe stive de… cărți, pe care era așezat un superb buchet de trandafiri.