Ramona Gabor, prima petrecere după izolare! Vedeta s-a relaxat la piscină, iar apoi a luat masa la unul dintre restaurantele de lux din Dubai

Autor: A. D.
Publicat: 11/05/2020 | 20:58

De ceva timp Ramona Gabor a părăsit România pentru viața din Dubai. Un paradis al distracției și al zilelor însorite, însă umbrit și el în ultima perioadă de epidemia de coronavirus. Odată cu relaxarea restricțiilor, din 24 aprilie, Ramona nu a stat prea mult pe gânduri și a participat la prima petrecere alături de prietenele ei.

Ramona Gabor a rezistat greu în izolare, obișnuită cu o viața activă și plină de evenimente vedeta abia a putut să stea în casă. Însă imediat ce restricțiile s-au ridicat în Dubai, aceasta a participat la prima petrecere, în care a sărbătorit alături de prietenele ei faptul că lucrurile încep să revină ușor, ușor la normal. (CITEȘTE ȘI: RAMONA GABOR A UITAT DE UNDE A PLECAT! VEDETA, ATAC DUR LA ADRESA ROMÂNILOR: „”DE FIECARE DATĂ CÂND PRIMESC…”)

Frumoasa româncă s-a relaxat la piscină, s-a bucurat de soare și de compania fetelor. Acestea au povestit despre cum și-a petrecut fiecare izolarea și au făcut planuri de viitor. Iar cum la piscină se cere mereu o băutură rece, Ramona s-a delectat chiar cu celebra bere ce poartă numele virusului care a acaparat majoritatea țărilor. (VEZI ȘI: RĂZBOI ÎNTRE CHINA ȘI INDIA. ARMATELE AMBELOR STATE S-AU ATACAT LA GRANIȚE)

Pentru ca ziua să fie perfectă nu putea lipsi o masă la unul dintre cele mai scumpe și luxoase restaurante din Dubai. Fetele s-au bucurat de preparatele delicioase oferite de restaurantul Nammos Duba.

„Acest virus ne-a dat tuturor viața peste cap”

În Emiratele Arabe Unite au fost înregistrate 16.793 cazuri de persoane contaminate cu virusul COVID-19 și s-a înregistrat un număr total 174 de decese. Înainte de relaxarea măsurilor, Romona a respectat sfaturile autorităților și nu a ieșit din casă.

„În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieșim din casă și, în general, confirmarea îți vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieșim doar în caz de urgență (mâncare, spital sau farmacie), ca și în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viața peste cap, însă trebuie să menținem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la viețile noastre de zi cu zi”, a declarat Ramona, în urmă cu o lună, potrivit click.ro

Citește și...