Rana deschisă pe care Jorge o are de 16 ani! Nu a trecut niciodată peste decesul tatălui său. „Îmi dădea test după o seară pierdută în club”

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 13:41

Jorge este un om optimist și încearcă mereu să vadă partea plină a paharului. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul are o rană veche care încă îi provoacă suferință. În urmă cu 16 ani și-a pierdut tatăl și încă nu poate trece peste acest lucru.

În ciudat timpului care a trecut Jorge încă se gândește și își amintește cu tristețe de tatăl său. Acesta a reprezentat una dintre cele mai importante persoane din viața lui. Bărbatul era profesor și a avut mereu grijă ca artistul să beneficieze de o educație bună. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ FIICA VITREGĂ A LUI JORGE: ”MANECHIN DE MANECHIN!” ARE 18 ANI ȘI…)

Jorge își amintește că și atunci când era deja major și pierdea o noapte în club, a doua zis de dimineață tatăl său îl aștepta cu testele pregătite și începeau meditațiile chiar de la ora 8. Deși la vremea respectivă părea o măsură dură, vedeta recunoaște acum a înțeles că tatăl lui îi voia doar binele.

„Eu aveam 18 ani deja, seara eram la discotecă și dimineața, duminica, mă trezea să facem meditații, la ora 8. Îmi mai și dădea test după o seară pierdută în club, doar așa, să mă facă de râs. Dar mi-a prins bine

Eu am făcut meditații cu tata de patru ori pe săptămână. El preda engleza, în școala generală, când eram eu mic. L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră. Și lui i se părea oarecum ciudat, dar am avut plăcerea asta, să fie măcar o dată profesorul meu la oră. Doar în clasa a VII-a și a VIII-a am fost la școala lui tata. În clasa a XI-a a început să mă mediteze pentru că urma să dau BAC-ul la engleză și la meditații aducea copii mai mici decât mine, pe care îi pregătea pentru Cambridge (nr. Atestat de limba engleză) și mă nenoroceau”, a declarat Jorge, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Fiul lui Jorge seamănă mult cu bunicul

Deși încă resimte lipsa tatălui sau, Jorge îl găsește în fiecare dimineață pe acesta în privirea fiului său. Se pare că cel mic seamănă incredibil de mult cu bunicul.  Mai mult, cel mic vorbește doar limba engleză, deși înțelege și limba română. Însă îi este mai ușor să se exprime în engleză. (VEZI ȘI: JORGE, VICTIMA UNEI SCAMATORII ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ! CUM A RĂMAS ARTISTUL FĂRĂ TOȚI BANII DE PE CARD)

„Nu scoate o vorbă în română. Doar în engleză vorbește. În armână nu zic, nu știe niciun cuvânt. Chiar o să-l învăț. O să-l ducem la Maia (n.r. bunică) mea, care trăiește, face 95 de ani anul acesta, și o să vorbească ea cu David în limba machedonească. Are o minte foarte limpede la anii ei și chiar știe o grămadă de limbi. Știe turcă, tătărește, machedonească, grecește, bulgărește, știe o sumedenie de poezii. Îți spune poezii lungi de-ale lui Mihai Eminescu. Cred că ar fi putut să învețe și engleza, să vorbească cu strănepotul”, a mai spus Jorge, pentru sursa citată.