Rapid, maxim de puncte în Liga 2: „E un început bun și contează foarte mult!”

Publicat: 13/09/2020 | 08:13
Rapid, maxim de puncte în Liga 2: „E un început bun și contează foarte mult!”

Adrian Iencsi, antrenorul principal al formației Rapid București, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o la Slatina la scor de neprezentare, scor 3-0, că este extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi, mai ales că jocul a crescut vizibil comparativ față de primele două meciuri, ambele de asemenea câștigate.

„E un început bun de campionat și asta contează foarte mult. Contează că am avut în această a treia partidă continuitate. A fost un joc pe care așa am propus să-l facem și a fost încoronat cu o victorie, cu cele trei puncte. Ar fi bine ca și pe viitor să marcăm două goluri înainte de pauză. Azi un lucru pozitiv a fost și că nu am primit gol și am câștigat la trei goluri. Mi-aș dori ca asta să se întâmple și pe viitor”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923 la finalul victoriei de pe terenul nou-promovatei din Oltenia.

Giuleștenii s-au impus la Slatina grație golurilor marcate de Radu Crișan (min.13), Cătălin Hlistei (min. 34-penalty) și Marian Drăghiceanu (min. 64- penalty). După trei runde Rapid este singura formație din campionat cu maxim de puncte în acest sezon.

Program etapa a III-a Liga 2
Comuna Recea – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-4
Aerostar Bacău – CSM Reșița 0-1
Unirea Slobozia – CS Mioveni 0-0
Metaloglobus Bucuresti – Concordia Chiajna 1-1
Pandurii Tg Jiu – Turris Oltul Turnu Măgurele 0-5
CSM Slatina – Rapid București 0-3
FC „U” Craiova – Dunărea Călărași 2-1
Duminică, 13 septembrie
ora 14:30 Gloria Buzău – Universitatea Cluj
Luni, 14 septembrie
ora 18:00 ASU Politehnica Timișoara – Farul Constanța
Marți, 15 septembrie
ora 19:30 Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara