Home » Exclusiv » Raport dur împotriva președintelui T.A.T.A., acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă: ”Inculpatul are probleme serioase! Reabilitarea lui va fi greu de realizat”

Raport dur împotriva președintelui T.A.T.A., acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă: ”Inculpatul are probleme serioase! Reabilitarea lui va fi greu de realizat”

De: Lucian Căpraru 19/12/2019 | 22:24

Acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor, Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), a fost supus unei expertize de către specialiștii Serviciului de Probaţiune. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, concluziile raportului întocmit de specialiști. Documentele sunt cutremurătoare. Ele arată că șeful T.A.T.A. nici măcar nu conștientizează gravitatea faptelor sale. În plus, nicio sentință nu va reuși să redea copiilor-victime încrederea în familie, sunt de părere experții. (VEZI AICI: MĂRTURII HALUCINANTE DESPRE CUM LE HĂRȚUIA PE COPILE)

Pe lângă fiica vitregă, pe care ar fi violat-o timp de trei ani, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat și de alte fetițe. După arestarea preventivă a lui Bogdan Drăghici, bunica uneia dintre victime a relatat, în fața magistraților, episoade uluitoare. Și nu a fost – nici pe departe – singura mărturie înfiorătoare împotriva șefului asociației T.A.T.A.

Bogdan Drăghici ar risca să intre în depresie

Potrivit actelor de la dosar, Serviciul de Probaţiune Bucureşti a fost solicitat pentru efectuarea unui referat de evaluare cu privire la inculpat, care să vizeze analiza comportamentului infracţional, riscul de săvârşire a unor infracţiuni, nivelul de dezvoltare morală şi intelectuală a inculpatului în măsura în care acestea au influenţat comportamentul infracţional, precum şi orice alte date relevante pentru situaţia inculpatului.

Raportul întocmit de Serviciul de Probaţiune, atașat la dosarul cauzei, arată că Drăghici nu ar conștientiza problemele cu care se confruntă.

Bogdan Drăghici a fost acuzat de abuzuri inimaginabile

„Inculpatul are probleme serioase şi care necesită intervenţie de lungă durată. Faptul că acesta nu conştientizează problemele cu care se confruntă face ca intervenţia să fie anevoioasă. Indiferent de vinovăţie, «imaginea» de care se bucură rămâne serios ştirbită şi odată cu «imaginea», stima de sine va fi puternic afectată.

Având în vedere rezonanţa socială şi mediatică a cazului, reabilitarea lui socială şi profesională va fi greu de realizat, iar şansele de a deţine o funcţie importantă sunt aproape nule, ceea ce din nou îl va afecta grav şi posibil va determina o intrare în depresie”, susține documentul citat.

„Nu trebuie omis nici efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor”

Specialiștii au luat în calcul și efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor.

„Indiferent de pedeapsa care va fi aplicată, în cazul în care instanţa se va pronunţa cu privire la existenţa vinovăţiei inculpatului, va fi greu ca aceasta să reuşească să redea încrederea copiilor-victime în persoanele care alcătuiesc, în primul rând, familia. Nu trebuie omis nici efectul pe termen lung al abuzurilor asupra victimelor, care necesită o intervenţie complexă”, se mai arată în raportul ofiţerilor de probaţiune. (NU RATA: TATĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…)

Încă o etapă dureroasă

Actele de la dosar arată că fiica vitregă a lui Drăghici a fost nevoită să mai parcurgă o etapă dureroasă, în cadrul procedurilor judiciare.

„În cauză a fost dispusă şi o analiză comportamentală, pentru evaluarea veridicităţii aspectelor declarate de persoana vătămată (….) fiica minoră, pentru a se stabili dacă a fost influenţată de mamă atunci când a declarat despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, precum și pentru a se stabili dacă măsurile şi tratamentele aplicate de inculpat i-au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală, având în vedere că experiențele relatate de minoră sunt unele deosebit de traumatizante”, se mai arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Violată de la 10 ani

Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care a analizat dosarul lui Bogdan Drăghici a fost îngrozit de probele prezentate de procuror. (VEZI ȘI: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Potrivit actelor de la dosar, fiica vitregă a inculpatului ar fi fost violată de la vârsta de 10 ani până la vârsta de 13 ani, în mod repetat, de către acesta. Violurile s-ar fi succedat atât de des încât copila nici nu mai putea declara în faţa camerei de filmat, la audieri, amănunte precise sau indicatori de loc, timp şi decor.

Abuzul, confundat cu normalitatea

Pentru micuţă, la fel ca şi pentru Drăghici, abuzul devenise ceva normal, încât nu a mai distins momentele în care el s-a petrecut.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează”

În altă ordine de idei, se mai arată în document, „este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”.

Magistratul care l-a trimis după gratii pe Bogdan Drăghici a fost de-a dreptul indignat de atitudinea bărbatului, despre care a arătat  că şi-ar fi făcut o rutină din a-şi viola şi abuza sexual copila.

„Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină…”, se mai arată în documentele citate. (CITEȘTE AICI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea:
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea: "Am fost goală...
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul Larisei
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul...
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Cutremur total la granița cu România! Anunțul cumplit a venit chiar acum. PUTIN A DAT ORDINUL
Cutremur total la granița cu România! Anunțul cumplit a venit chiar acum. PUTIN A DAT...
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția dându-i papucii, iar acum plânge după ea. Imagini ULUITOARE cu puiul de milionar!
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția...
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți cu gura căscată
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți...
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să umblu prin lucrurile ei”
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să...
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul din Ucraina este pierdut, iar ofiţerii refuză să-i execute ordinele pentru atacuri nucleare
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul...
ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum
ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum
Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi
Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată...
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde. „Dacă o iubești, spune-i!”
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde....
' Zelenski s-a sinucis!' Știrea care a paralizat Europa. Cum încearcă rușii să păcălească pe toată lumea
' Zelenski s-a sinucis!' Știrea care a paralizat Europa. Cum încearcă rușii să păcălească pe...
„Mi-am găsit noul poster!
„Mi-am găsit noul poster!" A apărut aproape dezbrăcată pe internet și și-a înnebunit fanii! Apariția...
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău: „Am epatat
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău:...
Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o amendă de 5.000 de lei. Ce prevede legea în România
Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o...
Reghe, primele detalii despre bebeluș!
Reghe, primele detalii despre bebeluș! "Ieri, azi trebuia să fie termenul. Sper să fie bine"
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi plac combinațiile...”
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi...
NU avea febră misterioasă și nici boala Wilson. Răsturnare de situație în cazul morții fetiței de 5 ani
NU avea febră misterioasă și nici boala Wilson. Răsturnare de situație în cazul morții fetiței...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit un cal pentru...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit...