Răsturnare de situație. Ce au găsit anchetatorii în butoiul în care Gheorghe Dincă și-ar fi ars victimele

Publicat: 05/09/2019 | 14:30

În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au ridicat mii de probe, printre care şi peste 40 de nasturi de blugi.  Aceştia ar fi fost găsiţi în butoiul în care criminalul susţine că le-ar fi ars pe cele două fete: Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Poliţiştii iau în calcul faptul ca cele două adolescente să nu fie singurele victime ale lui Dincă.

Totodată, în casa şi în curtea criminalului au mai fost descoperite 40 de pete de sânge şi 21 de dinţi, dintre care şapte dinţi au fost confirmaţi a fi ai Alexandrei Măceşanu, relatează România TV.

Anchetatorii au scos din Casa Groazei patul de fier din “camera torturii”, cu o saltea pe care s-au găsit pete de sânge. În urma analizei acestor pete de sânge de pe saltea, s-a confirmat faptul că Luiza Melencu a fost în casa lui Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au mai trimis la analiză şapte camioane cu munţi de haine şi accesorii.

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra a fost răpită

Fiica lui Gheorghe Dincă, în momentul în care a fost audiată la DIICOT București,  a declarat că în ziua de 24 Iulie, atunci când Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceşanu, a fost în Caracal, în trecere, împreună cu o colegă de serviciu de la Arad, dar şi cu fratele ei, Dan Dincă.

Au venit două doamne la fermă noastră. Ştiu sigur că nu era dimineaţa la prima oră pentru că noi nu venim atât de devreme. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene.

Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar, că le plac, că sunt de calitate şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viaţă. După aceea, când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui Dincă la televizor şi am recunoscut-o”, a declarat George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni, potrivit Adevărul.ro.

Citește și...