Răsturnare de situație! Ce decizie a luat soția lui Mihai Constantinescu

Publicat: 25/05/2019 | 19:24

Mihai Constantinescu se află în stare critică și este internat în spital, doar aparatele îl mai țin în viață pe cunoscutul artist. Soția lui, Simona Secrier, este tot timpul alături de el și speră la o minune, chiar dacă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale cântărețului de 73 de ani.

Simona a refuzat vehement deconectarea lui Mihai Constantinescu de la aparate și ia în calcul transferul la o clinică din străinătate, potrivit rtv.ro. Mai multe clinici din Europa au refuzat-o, însă, din cauza stării de sănătate a cântărețului. Acum, el este stabilizat, dar nimeni nu vrea să riște agravarea situației în care el se află. Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune, a declarat fosta soție a lui, Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.

Citește și...