Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz

Publicat: 13/11/2013 | 00:21
Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz

Cazul Raluca Stroescu poate fi rezolvat in perioada urmatoare, dupa ce in schema au aparut doi medici care ar putea sa rezolve misterul mortii tinerei.

Raluca Stroescu nu a fost nici vedeta, nici erou, ci un subiect de stire care a tinut prima pagina a ziarelor foarte mult timp. Tanara de 29 de ani care a murit in 2007, aparent din cauza epuizarii, a ramas in memoria colectiva, insa putini stiu ca acest dosar a ramas in coada de peste pana acum, desi au trecut sase ani.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Familia Ralucai a sustinut in tot acest timp ca tanara nu a murit de epuizare, ci din cauza unui diagnostic gresit pus de doctorul Angela Culeva.

“Vrem sa dovedim cu ajutorul a doua somitati din domeniul medicinei, respectiv a profesorilor Ion Bruckner si Radu Lichiardopol, ca Raluca a fost diagnosticata gresit, si sub nicio forma nu a murit din cauza oboselii, asa cum s-a vorbit tot timpul. Evident ca se va discuta atunci si despre despagubiri, insa scopul nostru nu sunt banii, ci dreptatea”, a declarat avocatul familiei Stroescu, Cristian Moroianu.

Raluca Stroescu a murit in 2007

Dosarul este “fierbinte” si se afla in acest moment la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pregatit sa ajunga in instanta, nu inainte de a li se cere si opinia celor doi mari doctori specialisti invocati de catre avocat.

Procurorii au decis sa inceapa urmarirea penala a medicului Angela Culeva, cea care a consultat-o pe Raluca chiar cu o zi inainte sa moara.

Imediat dupa aceasta tragedie, Culeva a decis sa plece din tara, si s-a angajat la o clinica din Franta, acolo unde mai lucreaza si alti doctori romani.

(M.A.)

 

Citește și...