Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz

Publicat: 13/11/2013 | 00:21

Cazul Raluca Stroescu poate fi rezolvat in perioada urmatoare, dupa ce in schema au aparut doi medici care ar putea sa rezolve misterul mortii tinerei.

Raluca Stroescu nu a fost nici vedeta, nici erou, ci un subiect de stire care a tinut prima pagina a ziarelor foarte mult timp. Tanara de 29 de ani care a murit in 2007, aparent din cauza epuizarii, a ramas in memoria colectiva, insa putini stiu ca acest dosar a ramas in coada de peste pana acum, desi au trecut sase ani.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Familia Ralucai a sustinut in tot acest timp ca tanara nu a murit de epuizare, ci din cauza unui diagnostic gresit pus de doctorul Angela Culeva.

“Vrem sa dovedim cu ajutorul a doua somitati din domeniul medicinei, respectiv a profesorilor Ion Bruckner si Radu Lichiardopol, ca Raluca a fost diagnosticata gresit, si sub nicio forma nu a murit din cauza oboselii, asa cum s-a vorbit tot timpul. Evident ca se va discuta atunci si despre despagubiri, insa scopul nostru nu sunt banii, ci dreptatea”, a declarat avocatul familiei Stroescu, Cristian Moroianu.

Raluca Stroescu a murit in 2007

Dosarul este “fierbinte” si se afla in acest moment la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pregatit sa ajunga in instanta, nu inainte de a li se cere si opinia celor doi mari doctori specialisti invocati de catre avocat.

Procurorii au decis sa inceapa urmarirea penala a medicului Angela Culeva, cea care a consultat-o pe Raluca chiar cu o zi inainte sa moara.

Imediat dupa aceasta tragedie, Culeva a decis sa plece din tara, si s-a angajat la o clinica din Franta, acolo unde mai lucreaza si alti doctori romani.

(M.A.)

 

Citește și...