Răsturnare de situație! Israela divorțase în secret de Liviu Arteni, înainte să moară: „Tot atunci s-a făcut și partajul!”

Publicat: 12/03/2018 | 11:50

Celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz a murit vineri (9 martie), la vârsta de 70 de ani. Ea a ajuns în atenția presei din România în 2008, după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea. În primii ani de căsnicie, părea că lucrurile merg ca pe roate între cei doi. Cu toate acestea, în ultimii ani, Israela a trăit numai în certuri. În 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar femeia de afaceri spunea că bărbatul a căzut în patima alcoolului.

În 2017, Israela și Liviu Arteni au anunțat public că se vor separa. După puțin timp, cei doi au abandonat ideea, semn că aveau de gând să se împace. N-a fost să fie, iar la puțin timp, Israela a depus actele de divorț la Judecătoria sectorului 5. În noiembrie anul trecut, instanța a decis că cererea femeii este perimată. Israela Vodovoz a trebuit să se gândească la o soluție mai bună pentru a „scăpa” de căsnicia cu Liviu Arteni. Femeia de afaceri i-a oferit bani și s-au înțeles la împărțirea bunurilor. Asta înseamnă că acum, după moartea ei, el nu mai are niciun drept asupra averii ei. (Citește și Mesajul cutremurător apărut de pagina lui Liviu Arteni după moartea Israelei)

„Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ, potrivit click.ro.

 

Liviu Arteni este de negăsit

Liviu Arteni e plecat de aproximativ doi ani în străinătate. În urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de Liviu. Bărbatul nu a răspuns nici mesajelor de condoleanțe primite pe Facebook, de la prietenii săi.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine. Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, povestea Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Citește și...