Răsturnare de situaţie! Olimpica violată de Andrei Spiridon, cercetată pentru înşelăciune

Publicat: 17/11/2017 | 14:38
Răsturnare de situaţie! Olimpica violată de Andrei Spiridon, cercetată pentru înşelăciune

Eleva olimpică internaţional din Bârlad, care a acuzat un om de afaceri că a violat-o, este cercetată pentru înşelăciune. Aflat în spatele gratiilor, Andrei Silvian Spiridon a solicitat redeschiderea cauzei penale, pe motiv că fata ar fi minţit. Ca să-şi retragă plângerea, omul de afaceri i-a dat fetei 50.000 de lei şi o maşină, dar a fost închis trei ani, pentru infracţiunea de lipsire de libertate.

„Referitor la solicitarea privind redeschiderea urmãririi penale în dosarul de urmãrire penalã privind pe numitii Spiridon Silvian Andrei, Ghenghea Ana Maria si Molocea (fostã Pascaru) Mihaela, vã comunicãm cã pe rolul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad au fost efectuate cercetãri cu privire la sãvârsirea infractiunii de înselãciune, ca urmare a plângerii formulate de numitul Spiridon Silvian Andrei. Cauza penalã a fost solutionatã, prin ordonanta Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad dispunându-se clasarea cu privire la sãvârsirea infractiunii de înselãciune. Împotriva acestei solutii persoana vãtãmatã Spiridon Silvian Andrei a formulat plângere, prin ordonanta prim – procurorului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, plângerea sus-numitului fiind admisã. Având în vedere aceste aspecte, cauza a fost înaintã judecãtorului de camerã preliminarã din cadrul Judecãtoriei Bârlad, pentru a se pronunta asupra legalitãtii si temeiniciei ordonantei prin care s-a dispus redeschiderea urmãririi penale cu privire la sãvârsirea infractiunii de înselãciune. Cauza a fost înregistratã pe rolul Judecãtoriei Bârlad.”, a declarat.Andreea Irinciuc Obreja, purtãtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad (PJB), pentru vremeanoua.ro.

Eleva susţine că a fost violată de Crăciun

Ana Maria Ghenghea
Ana Maria Ghenghea

Andrei Spiridon şi eleva minoră s-au întâlnit pentru prima dată în Ajunul Crăciunului din 2015. Ea ieşise în club cu prietenii pentru a sărbători rezultatele şcolare. La plecare, inculpatul s-a oferit să o conducă acasă cu autoturismul său, ocazie cu care au făcut schimb de numere de telefon. De Crăciun, cei doi s-au întâlnit din nou în club, însă nu au interacţionat. La un moment dat, adolescenta a chemat un taxi, dar când a ieşit din club a fost abordată de Andrei Spiridon, care s-a oferit să o conducă din nou acasă. Acesta i-a cerut fetei să meargă către locuinţa lui şi să întreţină relaţii sexuale. Tânăra a refuzat şi i-a cerut lui Spiridon să o ducă acasă. Omul de afaceri a refuzat îndreptandu-se către ieşirea din Bărlad şi înscriindu-se spre direcţia Bârlad – Iveşti. Pe tot parcursul deplasării, minora a fost lipsită de libertate, afirmă procurorii, deoarece portierele maşinii erau blocate, în plus a împiedicat-o să poată folosi telefonul. 

„Inculpatul a împins-o pe bancheta din spate, apoi a urcat şi el după minoră şi a continuat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, exercitând în permanenţă violenţe în sensul că a tras-o de păr, a scuipat-o, i-a acoperit gura cu mâna pentru a o împiedica să mai strige după ajutor, a lovit-o în mod repetat cu palmele peste faţă. Întreaga activitate infracţională a durat aproximativ 4 ore, timp în care inculpatul a încercat să o oblige să întreţină raporturi sexuale orale prin faptul că o trăgea de par pentru a o determina să deschidă gura“, au  arătat procurorii.

 

Citește și...