Război total între Gigi şi Piţurcă!

Publicat: 30/12/2017 | 07:00

Războiul dintre Gigi Becali şi Victor Piţurcă este departe de a fi încheiat. Contrele între cei doi au apărut după ce Piţi a spus că dacă ajunge la Dinamo, FCSB nu mai vede titlul!

„Eu, dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo, unde poţi avea suporteri. Aşa cum e condus clubul FCSB, veţi vedea că va termina pe 4, pe 5 şi tot aşa. La tradiţia pe care o are Dinamo şi ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul”, este declaraţia dată de Victor Piţurcă care l-a înfuriat pe Gigi Becali.

După ce fostul selecţioner al României şi totodată antrenor al roş-albaştrilor a declarat că în cazul în care ar ajunge la Dinamo ar lua titlul cinci sezoane la rând, Gigi Becali i-a oferit replica.

„Când spui «Dinamo e cel mai mare club din România», dar FCSB e pe locul 161 în lume şi Dinamo e pe 361, da, e cel mai mare club. Steaua are 41% procent din suporteri, Dinamo 8%, dar Dinamo e cel mai mare, da. Dinamo se vinde cu două milioane de euro, în timp ce pentru Steaua nu primesc nici 100 de milioane de euro, deci nici de 50 de ori mai mult. Ca să nu mai vorbesc de coeficientul UEFA. Cum să spui astfel de lucruri?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Finanţatorul FCSB  a dezvăluit şi că în timp ce era în închisoare, Victor Piţurcă i-a garantat pentru transferurile lui Sânmărtean şi Szukala la arabi, reuşind însă să-şi recupereze banii pe cei doi abia după trei ani.

„Piţurcă m-a sunat când eram în puşcărie şi m-a rugat să-i dau pe Szukala şi pe Sânmărtean pe 500.000 de euro şi mi-a zis că răspunde el pentru bani, iar eu am fost de acord doar pentru că era el implicat. Am luat banii după trei ani, de la FIFA”, a conchis Becali.

                               

Cristi P. 

Citește și...