Război total între Rednic și Iordănescu jr.: „Decât să te plângi…”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/05/2019 | 13:28
Război total între Rednic și Iordănescu jr.: „Decât să te plângi…”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București l-a atacat dur pe Edward Iordănescu la finalul partidei pe care „câinii” au câștigat-o pe teren propriu cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș.

”Puriul” l-a criticat pe Iordănescu jr. pentru „circul” mediatic pe care l-a făcut din cauza așa-ziselor probleme financiare de la club și l-a invitat să audcă bani de acasă cum face el la Dinamo.

„Decât să te plângi,  mai bine faci ca mine, dai bani jucătorilor și toată lumea e liniștită. Ce Edi nu are bani? A luat o căruță de bani de la CFR Cluj!Și nu mai trebuia să stea să plângă alături de jucători! Împrumutai clubul, că oricum îți recuperai banii Și nu pierzi! Când intră banii de la ligă, intră și la tine”, a declarat Mircea Rednic.

Referindu-se la meci, tehnicianul formației Dinamo s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi.

„Montini şi Christovao au făcut un meci foarte bun, au calitate, dar au nevoie de timp pentru a fi în cea mai bună formă. Mai ales în repriza a doua, când am schimbat sistemul, echipa a jucat foarte bine. Se vede că Montini are calitate de atacant, iar felul în care a marcat, cu exteriorul, a gândit foarte bine faza. Este o victorie meritată, mai ales pentru evoluţia noastră din repriza a doua. Nistor este bine, s-a antrenat bine, iar miercuri, la meciul cu Hermannstadt, sper să-l am în teren. Este bine, oricum, pentru mine, pentru că am concurenţă la echipă. Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă care joacă în aceeaşi formulă de 10 luni de zile, contează enorm acest lucru. Era o datorie faţă de suporteri, faţă de noi pentru felul în care ne-am prezentat la Călăraşi”, a adăugat Mircea Rednic.

După victoria cu 2-0 din „Groapă”, Dinamo a rămas pe locul 2 dar s-a apropiat la un punct de liderul Gaz Metan Mediaș.

Citește și...