Războiul pe averea lui Adrian Iovan a luat sfârșit! Cine a rămas cu casa regretatului pilot

Publicat: 18/10/2018 | 16:40

La patru ani și jumătate de la tragedia în care și-a pierdut viața pilotul Adrian Iovan, războiul pe casa lui din Otopeni a luat sfârșit! Romanița Iovan a dezvăluit cine este unicul proprietar al casei.

În urma unui act de partaj, Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan a devenit unicul proprietar al casei din Otopeni! După patru ani și jumătate, războiul dintre Mihaela Steriu și Romanița Iovan a luat sfârșit. (CITEȘTE ȘI: SCANDALUL PE VILA LUI ADRIAN IOVAN CONTINUĂ! ROMANIȚA IOVAN ȘI FOSTA IUBITA A PILOTULUI SE REÎNTALNESC ÎN INSTANȚĂ, LA 4 ANI DUPĂ ACCIDENTUL DIN APUSENI!)

„Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei, înţelegi? Da. De aceea Albert avea jumătate pentru că el deja investise într-un sfert din casă. După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din strada Aviator Adrian Iovan. (…) Este o mare fericire pentru Albert. Este fericit”, a spus Romanița Iovan, la Antena Stars.

Războiul a luat sfârșit

Locuința a fost deținută de Adrian Iovan și Mihaela Steriu. În urmă cu câțiva ani, Romanița Iovan se plângea că fiul ei nu putea intra în casă nici măcar pentru a-și lua lucrurile. Cum nu a reușit să găsească niciun numitor comun cu fosta iubită, situația casei a căzut acum în mâna judecătorilor. Cu o lună în urmă, cererea de partaj judiciar a fost înregistrată la Curtea de Apel București. În aprilie, fosta iubită a lui Adrian Iovan a atacat încheierea prin care judecătorii determinau suspendarea ședinței. (VEZI ȘI: ROMANIȚA IOVAN PLĂTEȘTE 20.000 DE EURO PENTRU ȘCOALA LUI ALBERT!)

Citește și...