Răzbunarea cruntă a unui tânăr pe care iubita l-a părăsit pentru altul

Publicat: 31/08/2020 | 08:48
Răzbunarea cruntă a unui tânăr pe care iubita l-a părăsit pentru altul

Un tânăr s-a răzbunat crunt pe iubita lui, care tocmai îl părăsise pentru un alt bărbat. A postat o fotografie pe rețeaua de socializare care, ulterior, a devenit virală.

CITEȘTE ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT VIOREL PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, DUPĂ CE A APĂRUT ÎN IMAGINILE XXX. A IEȘIT CU AMANTA LA CAFENEA ȘI…

Aaron Adams (29 de ani) este tânărul american din Alabama care nu a suportat despărțirea de iubita lui și a găsit o modalitate inedită de a se răzbuna pe femeia plecată la brațul altui bărbat. Aaron avea o relație de câțiva ani cu Sidney Shelbey, dar tânăra lui iubită s-a îndrăgostit nebunește de șeful ei de la un salon de tatuaje. Atunci fata a decis să pună capăt relației pe care o avea cu iubitul ei.

Răzbunarea cruntă a unui tânăr pe care iubita l-a părăsit pentru altul

Deloc bine nu i-a picat lui Aaron care, rănit în orgoliu, a găsit răzbunarea! A luat o fotografie cu el și Sidney și i-a acoperit capul tinerei cu o cruce roșie, scriind mai jos “position available/poziție disponibilă”. Mai mult, a folosit imaginea ca fotografie de profil pe Facebook, iar aceasta a fost distribuită de 13.000 de ori într-o săptămână.

NU RATA: CUM S-A RĂZBUNAT ACEASTĂ FEMEIE DIN ARAD PE MAŞINA FOSTULUI IUBIT, DUPĂ CE A PĂRĂSIT-O. RÂZI CU LACRIMI. FOTO

”Într-un fel, ideea mi-a venit de la Sidney. Mi-a spus în mod repetat că ar trebui să-mi schimb fotografia de profil. Nu-mi pasă dacă trebuie să mă tai, nu mai vreau să fiu în poza ta de profil, mi-a spus. Deci, am luat ideea chiar de la ea. Nu mă așteptam la aceste reacții. Unii oameni au făcut video-uri chiar și pe TikTok, editându-le cu fotografiile lor”, a declarat Aaron Adams.

Iar bărbatul părăsit a captat chiar atenția mai multor tinere din întreaga lume, astfel că șansele să aibă o nouă parteneră, rapid, sunt foarte mari.