Râzi cu lacrimi! Mama lui Culiță Sterp dă de pământ cu divele operate: „Arată ca un clovn. Sunt toate la fel”

Autor:
Publicat: 09/08/2020 | 18:15
Râzi cu lacrimi! Mama lui Culiță Sterp dă de pământ cu divele operate: „Arată ca un clovn. Sunt toate la fel”

Culiță Sterp este unul dintre artiștii cărora le place să-și arate adevărata față și tocmai de aceea, cântărețului nu i-a fost niciodată rușine cu faptul că vine de la țară, ba chiar este extrem de mândru de familia lui, pe care o implică în diverse proiecte online. 

Mama lui Culiță Sterp este deseori implicată în vlogurile pe care artistul, dar și fratele său, Iancu, le postează pe canalele lor de Youtube.

De curând, „mama Geta”, așa cum o cunoaște toată lumea, și-a spus părerea despre divele operate din showbizul românesc și nu a avut nicio reținere să menționeze faptul că nu este deloc de acord cu vizitele mult prea dese la cabinetul medicului estetician.

„Tu nu le vevzi cum arată…Se fac verde în cap, mov, arată ca un clovn. Dacă te uiți la ele, seamănă între ele, sunt toate la fel” a spus „mama Geta”, spre amuzamentul abonaților care îl urmăresc pe Iancu, fratele lui Culiță Sterp.

Care este numele real al lui Culiță Sterp

Toată lumea îl știe pe Culiță Sterp, dar puțini sunt cei care îi știu numele real. S-a aflat ce scrie în buletinul artistului, iar fanii au rămas mască.

Toată lumea îl știe pe Culiță Sterp! Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este apreciat ca artist, iar fanii sunt în extaz atunci când lansează o melodie nouă. Admiratorii știu totul despre cântăreț, de la viața personală și tumultoasă până la cele mai noi colaborări. Totuși le-a scăpat un detaliu important!
Puțini sunt cei care știu cum este Culiță Sterp trecut în buletin. Dar… acum s-a aflat! Ei bine, ”Culiță” este numele de scenă, iar ”Nicolae” este numele real al artistului.
Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua, iar acum se gândește serios să devină tătic. Artistul provine dintr-o familie numeroasă și își dorește, la rândul său, să aibă cel puțin patru copii. Trebuie, însă, să-și întâlnească sufletul-pereche pentru a-și îndeplini visul.