Răzvan Ciobanu a murit certat cu fostul iubit! Motivul pentru care creatorul de modă i-a cerut 100.000 de euro în instanță

Publicat: 29/04/2019 | 12:40

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și lovit mai mulți copaci.

În urmă cu mai mult timp, Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a fost bătut crunt de fostul iubit, după un scandal teribil. Ulterior, creatorul de modă a fost acuzat de furt. Ex-partenerul i-a imputat faptul că i-a furat un ceas scump.

A fost momentul în care Răzvan Ciobanu a formulat o cerere de chemare în judecată pe numele fostului iubit. O acțiune civilă, pentru daune morale, în urma căreia creatorul de modă visa să obțină 100.000 de euro.

Procesul nu va mai continua. Asta din cauza faptului că Răzvan Ciobanu a murit după un cumplit accident rutier.

Avea toate șansele să câștige acțiunea. Poate că instanța nu îi acorda o suma atât de mare, dar i se acorda o sumă. Practic, nu am apucat să îl mai dăm în judecată.„, a declarat avocata lui Răzvan Ciobanu pentru spynews.ro.

Citește și...