Răzvan Ciobanu, în stare de șoc după ce a fost jefuit: “Paguba e de mii de euro. Sunt oameni care mă amenință, am trei pe listă”

Publicat: 13/01/2019 | 11:28

Răzvan Ciobanu a suferit un șoc, după ce a descoperit că a fost jefuit, iar paguba se ridică la câteva mii de euro. Atelierul creatorului de modă a fost prădat de hoți, care au reușit să se facă nevăzuți cu un televizor, mai multe smartphone-uri și un ceas foarte scump, care aparținea fostului iubit al desigenrului. El a vorbit despre această experiență în cadrul unei intervenții telefonice la o emisiune transmisă în direct la TV.

Citește și: Răzvan Ciobanu, mesaj către fostul iubit: ”Știam că limita toleranței mele este până la cer!”

Răzvan Ciobanu, în stare de șoc după ce a fost jefuit

Potrivit declarațiilor făcute de Răzvan Ciobanu, el a descoperit că a fost jefuit azi-noapte, după ce a mers să ducă ceva la atelierul de croitorie pe care îl deține. Ulterior, a anunțat poliția, care a venit să cerceteze locul. În cadrul interviului, designerul a spus că astăzi, el va continua să colaboreze cu oamenii legii. Mai mult, el a mărturisit că primește amenințări în ultima perioadă și are trei oameni pe care îi suspectează.

Citește și: Răzvan Ciobanu, dezvăluiri de pe patul de spital: ”După 4 m de tăieturi și cusături…”

“Mă scuzați că sunt în stare de șoc. (…). Nu este o pagubă materială mare, doar că e destul de neplăcut. (…). Ieri am fost la o prietenă în afara Bucureștiului și când m-am întors în oraș, m-am dus până la atelier ca să las ceva. (…). Am intrat în bucătărie, mi s-a părut foarte dezordine, tot ce era în dulapuri era în mijlocul bucătăriei (…) și geamul era deschis. Există camere pe toată strada, există camere în curtea imobilului în care se. Nu știu cum au scăpat nevăzuți de portarul de vizavi. Ei au furat un televizor, niște telefoane, un ceas, care nici măcar nu îmi aparținea, era al unui fost prieten. (…). Cred că nu au ajuns până în spate, în atelier… Ceasul a valorat vreo 7.000 de euro la vremea lui (…). Sunt câteva mii de euro paguba, dar nu asta e cel mai supărător… Nu, ușa nu a fost spartă, au intrat pe geamul din bucătărie. În ultima perioadă sunt oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri. Am trei oameni pe listă, dar nu vreau să dau nume. (…). Poliția a stat la mine în birou multe ore, vom relua în această dimineață. Astăzi, vor relua cercetările”, a declarat creatorul de modă în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Citește și...