Răzvan Fodor a căzut în depresie: ”Am căutat soluții, mi-e frică să mă îndrept către…”

Publicat: 19/03/2018 | 14:14

Răzvan Fodor, 43 de ani, a dezvășuit, recent, că se confruntă cu mari problem de sănătate. Vedeta a mai spus că a apelat la un psihiatru pentru a-l ajuta spă scape de probleme. Fodor are deja jumătate de an de când sănătatea îi este șubredă.

“Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată şi o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluţii, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentaţie şi prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditaţie şi exerciţii de respiraţie”, a spus Fodor.

Nu-l mai motivează nimic să facă sport!

”Nu mai am răbdare, nu mai am toleranţă să vorbesc cu psihoterapeuţi pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiaţi, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivaţie să fac sport, deşi am un abonament care mă aşteaptă de un an de zile să-l consum”, a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii Love is Fun de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine.

 

Citește și...