Răzvan Fodor mesaj emoționant pentru soția lui: „S-au făcut nouă ani de când…”

Publicat: 19/07/2019 | 21:35

Răzvan Fodor și Irina au o căsnicie de invidiat. Cei doi sărbătoresc nouă ani de când și-au unit destinele, iar Răzvan a uimit pe toată lumea cu mesajul emoționant pe care i l-a transmis soției lui.

„…s-au făcut nouă ani de când amândoi am spus ,,DA”. Un DA apăsat, asumat și tare cât să ne audă întreg Universul, astfel încât dacă greșim… să ne dea un semn, să ne dea este pix, să se dărâme primăria… nu știu, ceva discret ca să ne răzgândim. Dar… nu. Încă aici, încă împreună, tot turbată după mine!”, a scris Răzvan Fodor, pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, despre rețeta unei căsnicii perfecte

Răzvan Fodor și Irina s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana. Pe contul său de pe Instagram, Fodor a explicat care consideră el că este secretul unei căsnicii trainice.

Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum 2 „te iubesc” pe zi, dar nu prea mult, ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). ?Ps: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea. #learnfromthebest #zeuldragostei ?#inmyarrogantopinion #asaseface #nucostănimic #happywife #happylife #family #us”, a afirmat Răzvan Fodor.

 

Citește și...