Răzvan Fodor revine pe micile ecrane! Ce show va prezent câștigătorul de la „Asia Express”

Autor:
Publicat: 15/07/2020 | 20:35

Răzvan Fodor se întoarce pe micile ecrane în postura de prezentator. Se pare că acesta o să fie gazda celui de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul.

Antena 1 aduce în atenția telespectatorilor un nou sezon al emisiunii „Burlacul”, după o pauză de aproximativ cinci ani. Dacă despre cel care își va căuta aleasa în cadrul emisiunii încă nu se știe nimic, Antena 1 a dezvăluit numele celui care va prezenta show-ul.

Se pare că pentru rolul de gazdă ale emisiunii a fost ales chiar câștigătorul de la „Asia Express”. Răzvan Fodor a acceptat cu drag oferta, mai ales că Burlacul este unul dintre prietenii lui. (CITEȘTE ȘI: AȘA A CUCERIT-O RĂZVAN FODOR, CÂȘTIGĂTORUL ASIA EXPRESS, PE SOȚIA LUI: ”AM ALERGAT-O CU PATUL PE LA LEU…”)

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlac, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor, potrivit playtech.ro.

Cine este noul Burlac?

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” vor avea loc în locații spectaculoase atât în țară, cât și în străinătate, alese pentru a crea un cadru romantic și inedit. În aceste locații de vis Burlacul va încerca să își găsească jumătatea.

Până acum nu se știe cine o să fie protagonistul show-ului, cert este că Răzvan Fodor are numai cuvinte de laudă la adresa lui. (VEZI ȘI: RĂZVAN FODOR, CÂȘTIGĂTORUL ASIA EXPRESS, AȘA CUM NU L-AI MAI VĂZUT: ”VĂ PUPĂ BĂIATU`…”)

„Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a mai spus Răzvan Fodor.