Răzvan Hortolomei a supraviețuit 16 ore în râpa de la Vetrișoaia: ”E o minune!”

Publicat: 11/10/2018 | 17:11

Răzvan Hortolomei a supraviețuit 16 ore în râpa de la Vetrișoaia, județul Vaslui. Tânărul de 19 ani a supraviețuit unui grav accident de circulație, în ciuda rănilor grave pe care le avea. În groaznicul accident au fost implicate trei persoane – polițistul Marius Dan Nitică și Ionuț Mazdrag au decedat, iar Răzvan a reușit, ca printr-o minune, să supraviețuiască.

“Pe lângã numeroasele traumatisme, fractura la nivelul femurului, a toracelui, a abdomenului, pacientul prezenta și o hipotermie, în urma orelor prelungite petrecute în frig”, au spus medicii, consemnează vremeanouă.ro.

Familia lui Rãzvan a venit într-un suflet la spital, cerând insistent ca băiatul să fie transferat la Iasi. Mama lui a povestit cã ultima oarã a vorbit la telefon cu fiul sãu cu o searã în urmã, la ora 21.00. Conversația s-ar fi întrerupt brusc chiar atunci. Nu este exclus ca acela să fi fost momentul în care s-a petrecut tragedia.

Rãzvan, la rândul sãu, epuizat de dureri si de atâtea ore de stat în frig, le-a spus medicilor cã nu îsi mai aminteste absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. “Eu dormeam, când s-a întâmplat”, ar fi spus el la un moment dat, medicilor de la Spitalul Husi.

CITEȘTE ȘI: FAMILIA ANDREEI, TÂNĂRA CARE A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, APEL DISPERAT PE FACEBOOK. CÂINELE VICTIMEI A DISPĂRUT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI: „PENTRU LINIȘTEA SUFLETULUI EI, VOM CONTINUA SĂ O CĂUTĂM!”

Răzvan Hortolomei a supraviețuit 16 ore în râpa de la Vetrișoaia. El a fost găsit într-o stare critică, dar conștient

Mașina implicată în accident s-a rostogolit într-o râpă adâncă de pe marginea drumului DN 24 A,. Totul s-a întâmplat în seara zilei de marți, în jurul orei 21.00. Câinii de la o stână au simțit prezența victimelor abia a doua zi, alertând ciobanii.

Cei trei se întorceau cu mașina de la o partidă de pescuit. Însă, deocamdată, nu sunt cunoscute circumstanțele care au dus la producerea accidentului. Nici măcare cine a fost cel care conducea mașina nu se cunoaște. Răzvan Hortolomei a fost descoperit de polițiști și medici în stare critică, dar conștient. Medicii care i-au inspectat rănile spun că numai o minune a făcut ca Rîzvan să supraviețuiască.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ÎN VASLUI DUPĂ CE UN MICROBUZ CU 16 PASAGERI S-A RĂSTURNAT PE CAROSABIL

 

Citește și...