Răzvan Oaidă: „Cu Viitorul va fi un meci spectaculos!”

Autor:
Publicat: 27/10/2018 | 07:40
Răzvan Oaidă: „Cu Viitorul va fi un meci spectaculos!”
Răzvan Oaidă, internaționalul de tineret al FC Botoșani își va întâlni din postura de adversar coechipierii de la lotul național care evoluează la Viitorul Constanța.

Fotbalistul lui Costel Enache se așteaptă la un meci dificil însă spune că duelul va fi spectaculoas având în vedere că atât Botoșaniul cât și Viitorul nu refuză fotbalul.

„Va fi un meci dificl. Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului, frumoase, care joacă fotbal. Eu spun că va fi un meci spectaculos din care îni doresc să câștigăm noi. Au jucători foarte buni, mai ales de la mijloc în sus însă cu siguranță vom face un meci bun”, a declarat Răzvan Oaidă.

La cei 20 de ani ai săi, elevul lui Costel Enache este unul dintre cei mai talentați și valoroși jucători din România care evoluează pe postul de mijlocaș central.

Titular incontestabil la FC Botoșani, Răzvan Oaidă a reușit să-și îmbunătățească jocul și să devină și eficient apărând de multe ori și la finalizare deși sarcinile sale în timpul jocului sunt cu totul altele, de a-i bloca pe adversari.

„Sunt același de anul trecut, sunt o persoană care muncește, care își dorește enorm. Sunt modest, îmi văd de treaba mea. Nu s-a întâmplat nimic wow. Mă pregătesc la fel ca anul trecut, am programul meu”, a afirmat Răzvan Oaidă.

Grație evoluților foarte bune de la FC Botoșani, Răzvan Oaidă a ajuns să fie convocat la fiecare acțiune a naționalei de tineret a României făcând parte din lotul under 21 care a reușit extraordinara performanță de a se califica la turneul final al Campionatului European de tineret după o pauză de 20 de ani.

Oaidă promite că va munci enorm de mult pentru a face parte din lotul care va reprezenta România la Europeanul de anul viitor din Italia și San Marino.

„Îmi doresc enorm să fiu la Campionatul European. Voi munci să fiu acolo. Noi credem în noi, în jocul nostru, am jucat de la egal la egal cu orice echipă. Am câștigat cu Portugalia, cu Bosnia. Suntem încrezători, avem valoare și putem face o figură foarte frumoasă la Campionatul European”, a mai spus mijlocașul botoșănean.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a fixat deja prețul de transfer a lui Răzvan Oaidă, acesta fiind de un milion de euro dar mijlcoașul care mai are tre ani contract cu FC Botoșani spune că nu se gândește la un transfer deoarece se simte foarte bine aici.

„Nu vreau să discut despre asta. Domnul Iftime poate spune care este prețul meu. Sub nicio formă nu mă gândesc la un transfer. Sunt la Botoșani, mă simt foarte bine aici, îmi doresc să cresc de la meci la meci. Ăsta e singurul meu obiectiv”, a conchis Răzvan Oaidă.

În martie 2014, mijlocașul s-a transferat de la Atletico Arad la Wolverhampton Wanderers U18. În vara anului 2016 a plecat la Brescia U19 unde a stat doar un sezon. La începutul lunii septembrie 2017 a venit la FC Botoșani.