Răzvan Simion a căutat în geanta Oanei Stamate, stripteuza concurează la „Chefi la cuțite”: „Ai grijă ce scoți”

Publicat: 16/04/2018 | 12:22

Invitată la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, Oana Stamate s-a confruntat cu o situație la care nu multe doamne și domnișoare ar reacționa calm. Curios din fire, Răzvan Simion a scotocit prin geanta concurentei de la „Chefi la cuțite”, în ciuda faptului că aceasta l-a prevenit și i-a spus: „Ai grijă ce scoți”.

Citește și: Dani Oțil, către o stripteuză, care practică BDSM-ul: „Să știi că nu avem o astfel de colegă la restaurant”

Oana Stamate a mărturisit în cadrul unui interviu că, după ce va renunța la striptease, vrea să se dedice în totalitate artei culinare. În timp ce făcea mărturisiri despre mesaria ei, din cauza căreia adeserori a fost criticată, Răzvan Simion i-a luat geanta și a început să scoată din obiectele pe care le găsea înăuntru.

„Ăsta e un telefon. Asta e o lesă… aveți câine?”,a întrebat Răzvan Simion în cadrul matinalului.

Dani Oțil i-a pus colegului său colierul, folosit de Oana Stamate, care e o stripteuză ce practică BDSM-ul. Răzvan Simion a mai găsit în geanta brunetei un bici. La un moment dat, Dani Oțil a dezvăluit că are și el acasă astfel de obiecte folosite de cei sado-maso – desigur, le-a primit cadou de la prieteni cu mult umor, a mărturisit prezentatorul TV.

„Răzvan e online să vadă de unde își ia biciușcă. (…). Am primit două elemente din zona aceasta a durerii. Problema e că au venit băieții. Ei nu își puteau lua ochii de la bici”, a povestit Dani Oțil.

„Singurul om de care mi-a păsat a fost mama”, a spus Oana Stamate.

Citește și...