Răzvan Simion a făcut anunțul despre relația cu Lidia Buble, dupa ce mulți au criticat-o. Prezentatorul a vrut să se afle chiar de la el totul

Publicat: 25/02/2018 | 16:56

Este cunoscută relația lui Răzvan Simion cu Lidia Buble, dar și faptul că partenerul de emisiune al lui Dani Oțil se ocupă de cariera celei pe care a cunoscut-o în urmă cu aproape doi ani. Prezentatorul TV pregătește lansarea primului album al artistei, dar a ținut să se detașeze un picuț de asta și să ofere niște răspunsuri celor care o critică pe iubita lui.

„Noi ne-am strâns o gașcă foarte frumoasă la Epic Records. Suntem pe o stradă unde se scrie foarte multă muzică. O să aflați despre ce este vorba. Pregătim pentru toamna acestui an primul album al Lidiei. Prima piesă de pe album a fost „Cămașa”, a doua este „Săru’mâna mamă”, o piesă sensibilă ce cumva a fost asumată de Lidia, dar crede-mă poți să i-o dedici și tu mamei tale. Cei care o ascultă o pot împacheta ca pe o felicitare și de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii s-o „arunce” spre mamele lor. Urmează o vară și o toamnă interesante. Ne pregătim de un alt vibe, o altă Lidia. Este un videoclip în care Lidia cântă foarte puțin și este doar de stare”, a declarat Răzvan, pentru Libertatea.

Se ocupă de cariera Lidiei

„Lidia spune că m-am implicat mult sau am o mare amprentă. Nu este meritul meu. Avem o echipă de oameni ce o simt foarte bine pe Lidia și pun notele de fapt pe corzile sufletului ei. E o relație de prietenie și apoi de colaborare. Ei fac toată treaba acolo, eu fac cafelele. Foarte bune însă să îi țin noaptea târziu la muncă”, a mai spus Simion.

Citește și...