RĂZVAN SIMION, la un pas de accident pe autostradă! Ce a păţit prezentatorul de Paşte

Publicat: 18/04/2017 | 09:51
RĂZVAN SIMION, la un pas de accident pe autostradă! Ce a păţit prezentatorul de Paşte

Răzvan Simion a declarat marţi dimineaţă în emisiunea pe care o prezintă că a fost la un pas să facă accident, în momentul când circula pe autostradă. Bărbatul a încercat să evite un obstacol şi a pierdut controlul volanului.

,,„Animăluţele mai trec stânga dreapta pe autostradă şi nu curăţă nimeni. Eu aveam 130, îi căzuse unuia o bară sau ceva de metal, fix vreo doi metri avea chestia aia. Pe banda 1 se rula şi eu veneam puternic către obiectul ăla. Am reuşit cumva să o evit. În felul ăsta mi-am dat seama că este important să fie garduri separatoare”’’, a spus Răzvan Simion. Iubitul Lidiei Buble este foarte bine, deoarece s-a prezentat la emisiune şi nu a acuzat nici o stare de rău.

Lidia Buble îşi trăieşte tinereţea alături de Răzvan şi nu are gânduri prea serioase. Cântăreaţa a anunţat în direct că nu are de gând să se mărite deocamdată cu matinalul de la Antena 1. Tatăl ei are însă o altă părere!

Nu mă mărit, nu am bebe, deocamdată mă bucur de nepoţi de fraţii mai mici, am doar 23 de anişori! Răzvan nu s-a întâlnit cu părinţii mei, l-au văzut doar în poze, nu şi la TV pentru că nu avem TV acasă, nu avem de când eram mica. Sunt convinsă că tata o să-l placă foarte tare, dar o să-l ia la întrebări. Îl pune jos şi o săptămână nu-l lase să plece până ce nu spune tot” a spus cântăreaţa.

 

Citește și...