Răzvan Simion și Dani Oțil, înlocuiți la matinalul de la Antena 1! Cine a luat controversata decizie

Publicat: 16/05/2018 | 16:02

Anunțul surprinzător a fost făcut de unul dintre prezentatorii de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Citește și: Dani Oțil iubește din nou?! Cine e femeia care i-a furat inima prezentatorului TV

Conform mărturisirilor făcute de Dani Oțil, el și Răzvan Simion vor lipsi pentru că vor participa la reuniunea cu foștii colegi de liceu.

Citește și: Răzvan Simion, grav accidentat pe platourile de filmare de iubita lui, Lidia Buble: „Mi-a dat una la ficați”. Cum se simte prezentatorul

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului.

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat de construit ”palatul” de la Timișoara

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă matinalul de la Antena 1 de mai bine de 10 ani

„‘Neatza cu Răzvan şi Dani” este o emisiune care rulează în fiecare zi de luni până vineri de la ora 08:00 pe Antena 1. Răzvan Simion și Dani Oțil au venit la cârma emisiunii din anul 2008. Neatza este conceptul regizorului Miki Balbaie și a debutat în anul 2000. Primul prezentator al îndrăgitei emisiuni de dimineață de la Antena 1 a fost Horia Brenciu. De altfel, acesta este motivul pentru care e spusă des expresia: „strămoșul matinalului”.

Citește și: Lidia Buble, certată de Dani Oțil, după ce a venit fără sutien și cu blugii rupți la TV: „Tu, îmbracă-te!”

Citește și...