Dani Oțil iubește din nou?! Cine e femeia care i-a furat inima prezentatorului TV

Publicat: 02/05/2018 | 08:20

Dani Oţil a fost surprins recent în compania unei brunete misterioase, iar atitudinea lui, dar și cea a tinerei ridică multe semne de întrebare.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). După ce au văzut imaginile, cei mai mulți dintre fanii prezentatorului sunt de părere că între cei doi este o relație mai mult decât una de prietenie.

Citește și: Dani Oțil, către o stripteuză, care practică BDSM-ul: „Să știi că nu avem o astfel de colegă la restaurant”

În vârstă de 37 de ani, Dani Oțil a fost filmat în urmă cu câteva zile într-un parc din București împreună cu o frumoasă brunetă, potrivit Spynews.ro. Când s-au întâlnit, tânăra mergea singură pe trotuar, iar Dani Oțil, pe lângă mașinile parcate la aproape doi metri distanță – de parcă nu se cunoșteau. Însă, după câțiva pași făcuți ca și cum erau doi necunoscuți, Dani Oțil s-a apropiat de bruneta misterioasă și au început să vorbească de parcă se cunoșteau de-o viață. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Tânăra purta un maiou alb fără sutien, un pulover kaki și pantaloni largi și pantofi casual, asortați cu geanta albă. Matinalul de la Antena 1 era îmbrăcat în haine închise la culoare și, parcă dorind să nu fie recunoscut, acesta purta șapcă. În plus, în timp ce se plimbau pe aleile parcului, cei doi se uitau din când în când în spate ca să se asigure că nu sunt urmăriți. La finalul întâlnirii, cei doi au mers în direcții opuse, tocmai pentru că au avut grijă să își parcheze la distanță mașinile. Imediat ce superba brunetă s-a îndepărtat de el, Dani Oțil a mers spre mașina personală de parcă în tot acest timp a fost singur în parc.

În trecut, Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu și Oana Vădeanu.

 

Dani Oţil a vorbit despre experiențele intime

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp, prezentatorul TV a dezvăluit când îi place să facă dragoste.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. (…). Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiuii „Xtra Night Show”

Citește și: Dani Oțil, schimbare radicală de look! Seamănă perfect cu celebrul miliardar italian: „Gata, ești Gianluca Vacchi de România”

Dani Oţil prezintă matinalul de la Antena 1 împreună cu Răzvan Simion

Dani Oţil s-a născut pe 24 august 1980 în Reşiţa. El e prezentator al emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. De asemenea, el este cunoscut pentru faptul că s-a iubit mai bine de 5 ani cu Mihaela Rădulescu. În prezent, diva de la Monaco formează un cuplu cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Citește și...