Dani Oțil, schimbare radicală de look! Seamănă perfect cu celebrul miliardar italian: „Gata, ești Gianluca Vacchi de România”

Publicat: 09/04/2018 | 09:44

Rudele, prietenii și fanii lui Dani Oțil au avut parte de o surpriză inedită astăzi! Prezentatorul TV a apărut azi, în cadrul ediției speciale din a doua zi de Paște, cu un look total diferit. În primele secunde când au dat să se uite la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, mulți au crezut că în platoul emisiunii este bogătașul Gianluca Vacchi. Și asta pentru că Dani Oțil e atât de transformat după schimbarea de look, încât seamănă foarte bine cu celebrul italian.

Citește și: Antonis Remos, Gianluca Vacchi și Jean Roch (VIP ROOM) în cel mai „greu” party de 1 Mai pe care l-a văzut Mamaia vreodată!

Dani Oțil s-a ținut de glume astăzi la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. Cu părul grizonat, tatuaje, tricou mulat și pantaloni trei sferturi, dar și cu ciocul prins într-o codiță așa a apărut colegul lui Răzvan Simion în cadrul matinalului de la Antena 1.

„Gata, ești Gianluca Vacchi de România! :)) „, Deci, cea mai tare dimineata. Am ras cu lacrimi”, „Zici ca ești Botezatu”, „Dani, ai învechit un pic, nu crezi?” sunt patru dintre mesajele lăsate de internauți.

La finalul emisiunii, Dani Oțil a ținut să facă mai multe precizări și a transmis tuturor românilor un Paște Fericit în continuare.

„Eu îmi dau tatuajele astea jos, vă puteți face și voi când vă duceți la mare. Să aveți un Paște liniștit, ă vă meargă bine toate. Vă mulțumim tututor care s-au uitat la noi astăzi. Uneori ne place să mai glumim, să ne comportăm ciudat, să ne îmbrăcam normal. (…). Sunt chiar tatuaje temporare. Mâine la ora 08:00, ediție normală. Sărbători Fericite!”, a spus prezentatorul în cadrul matinalului de la Antena 1.

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Milionarul italian e cunoscut pentru extravaganțele sale. El a isterizat Internetul vara trecută, după ce a făcut public un dans în care apare alături de vedeta Giorgia Gabriele.

Go on and stay motivated…age is a choice if you want! #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Gianluca Vacchi e moştenitorul unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui e colosală. Miliardarul născut în 1967 la Bologna, are o diplomă in economie si o experienta antreprenoriala extrem de importanta. Este un iubitor de tatuaje, este prieten cu multe celebritati, modele sau fotbalisti si in scurt timp a devenit celebru pe net cu stilul sau de viata si are aproape 11 milioane și jumătate de fani pe Instagram.

Dani Oţil prezintă matinalul de la Antena 1 împreună cu Răzvan Simion

Dani Oţil s-a născut pe 24 august 1980 în Reşiţa. El e prezentator al emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. De asemenea, el este cunoscut pentru faptul că s-a iubit mai bine de 5 ani cu Mihaela Rădulescu. În prezent, diva de la Monaco formează un cuplu cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Citește și...