Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit?! Matinalul de la Antena 1 s-a dat de gol: „Relația noastră s-a…”

Publicat: 31/01/2020 | 09:55
Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit?! Matinalul de la Antena 1 s-a dat de gol: „Relația noastră s-a…”

Adie un vânticel de schimbare sentimentală în showbiz sau este vorba doar despre zvonuri? În centrul atenției se află un cuplu… redutabil, respectiv Răzvan Simion și Lidia Buble. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată – sau, cel puțin, asta este părerea admiratorilor -, reușesc să țină capul de afiș, cu doar câteva zile în urmă vorbindu-se despre nunta pe care o așteaptă toată lumea de ceva vreme.

Dragostea celor doi a stârnit pasiuni și invidii, iar viitorul – din acest punct de vedere – părea ”bătut în cuie”. Asta chiar dacă tatăl Lidiei Buble a pus unele condiții pe care Răzvan Simion ar trebui să le îndeplinească, una dintre ele, renunțarea la religia ortodoxă pentru cea penticostală, fiind o adevărată provocare spirituală.  Pentru ca suspansul să fie menținut, din acest punct de vedere, Lidia Buble a mărturisit că Răzvan nici nu are ce să caute la ea acasă până nu îi va cere mâna.

”Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia pentru VIVA!.

Lidia Buble: ”Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”

Răzvan Simion, autoironic, dă apă la moară zvonurilor

În emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion s-a conversat cu specialistul în film al emisiunii, Cătălin Anchidin. Acesta i-a dedicat moderatorului o dramă romantică din 1938, ”Jezebel”, iar de aici și până la o replică… interpretabilă nu a mai fost decât un pas.

”Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a menționat Răzvan. Firește că Cătălin Anchidin a dorit să știe ce îl deranjează pe Răzvan, iar acesta a fost sincer: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”.

Firește, fanii pot interpreta în fel și chip această declarație, mulți gândindu-se la relația cu Lidia. Însă, chiar dacă nu iese foc fără fum, Răzvan Simion nu a dorit să intre și în alte amănunte lămuritoare.

Citește și...