Reacția fostei soții a lui Andrei Gheorghe după ce un prieten al jurnalistului a făcut o postare: ”Doar copiii lui îi spuneau…”

Publicat: 20/03/2018 | 19:53

Andrei Gheorghe a murit luni, fiind găsit în baie, în casa pe care o deținea în Voluntari. Un om care avea grijă de imobil i-a descoperit trupul neînsuflețit la ora 22:15, dar jurnalistul murise cu opt ore înainte, suferint un stop cardio-respirator.

Prietenii și foștii colegi au transmis omagii pentru cel care a fost o voce în televiziune, dar mai ales în radio.

Unul dintre ei, George, a postat un mesaj emotionant pe Facebook, dar Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, s-a enervate. Nu i-a convenit ce a scris prietenul fostului ei soț.

“Salutare, «Papule»! Sper să emiţi de acolo de sus”, a scris George.

”«Papule» îi spuneau doar copiii lui”, a fost răspunsul Petruței.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe s-a născut în Rusia, în localitatea Lipețk, pe 14 ianuarie 1962. Tatăl său, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, iar mama sa era rusoaică, fiica comandantului școlii respective.

În 1991 și-a început activitatea jurnalistică, la Radio Constanța.

În 1993 s-a mutat în București, unde a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Rusă, a Universității.

În perioada 1996-2002 a realizat emisiunile „Midnight Killer” și „13-14″ la PRO FM și a moderat emisiunea „Lanțul Slăbiciunilor”, la PRO TV.

În 2002-2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe”, iar în 2002 a avut un rol secundar în filmul „Amen”, al lui Costa gavras.

În 2004-2008 a devenit consilier media și realizator al emisiunilor „Politică, frate” și „Am o știre pentru tine!”, de la Realitatea TV.

În 2005-2006 a reluat emisiunea „13-14″, la Radio 21, iar mai apoi la Radio Total.

În 2007 a jucat în filmul „Tinerețe fără tinerețe”, al lui Francis Ford Coppola și a colaborat cu trupa Paraziții, pentru realizarea albumului „Irefutabil”.

În 2008 a realizat scurtmetrajul „Dubla personalitate”.

În 2009 revine la trustul Realitatea-Cațavencu, unde realizează emisiunea „Cu Gheorghe și Mihaiu”, de la Radio Guerilla. În același an, moderează emisiunea „Rătăciți în Panama”, de la Kanal D.

Andrei Gheorghe a mai scris la Academia Cațavencu și pentru ghidul 24-FUN, iar perioada ianuarie-februarie 2010 a preluat funcția de consilier al ministrului finanțelor, Sebastian Vlădescu.

Citește și...