Reacția incredibilă a postului Antena 1 după ce a difuzat la Chefi la Cuțite imagini scandaloase cu un concurent care jupuia și dădea foc la pisici

Publicat: 31/10/2019 | 08:34
Reacția incredibilă a postului Antena 1 după ce a difuzat la Chefi la Cuțite imagini scandaloase cu un concurent care jupuia și dădea foc la pisici

În emisiunea ”Chefi la Cuțite” din data de 28 octombrie a avut loc un episod de-a dreptul șocant. Unul dintre concurenți – Vasile Cvasnei din Republica Moldova – a făcut dezvăluiri halucinante care au oripilat opinia publică. Bineînțeles, reacțiile au fost pe măsură.

Vasile Cvasnei a mărturisit, în fața chefilor și a telespectatorilor, că… jupuia pisici, apoi le dădea foc. Internauții i-au criticat, firește, pe producătorii emisiunii, fiind de părere că astfel de declarații nu ar fi trebuit să fie difuzate. Filmarea respectivă a fost ștearsă, ulterior, de pe pagina de YouTube a emisiunii ”Chefi la Cuțite”, iar reprezentanții Antenei 1 au oferit și un răspuns, pe pagina de Facebook, pentru a ”lămuri” situația. Numai că explicația este… incredibilă. Se menționează că a fost vorba despre un ”demers jurnalistic” menit a ”atrage atenția” asupra unor ”probleme care sunt considerate a fi de interes public”.

”Decizia editorialã dificilã de a difuza “necenzurat” povestea concurentului Vasile Cvasnei a fost un demers strict jurnalistic, fãcut cu prudenţã şi pentru a atrage atenţia asupra unor probleme care sunt considerate a fi de interes public justificat şi care au fost descoperite şocant, într-un context paşnic, de divertisment, respectiv într-un show culinar. Dezvãluirile pe care concurentul le-a fãcut în faţa camerelor cu privire la actele de cruzime am considerat cã nu puteau fi trecute cu vederea, iar faptele despre care a povestit au fost aspru sancţionate în cadrul emisiunii de cãtre cei trei chefi, care au refuzat chiar sã mai jurizeze preparatul, în urma dezvãluirilor fãcute de concurent.

Rãmânem la dispoziţia autoritãţilor competente cu toate informaţiile şi materialele pe care le deţinem, în vederea cercetãrii acestui caz. Ca urmare a reacţiilor provocate, pentru care ne exprimãm regretul, acest moment va fi eliminat din emisiune, atât la redifuzarea acesteia, cât şi în online”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a emisiunii ”Chefi la Cuțite”.

Citește și...