Reacţia lui Ben, după ce Aurel l-a atacat şi a spus că plăteşte pentru femei

Publicat: 25/05/2017 | 11:23
Reacţia lui Ben, după ce Aurel l-a atacat şi a spus că plăteşte pentru femei

Ben de la ”Insula iubirii” vrea să îngroape securea războiului cu Aurel, însă cu o condiţie. Fostul iubit al Dianei l-a invitat pe colegul din Thailanda la ziua lui de naştere pentru a dat totul uitării.

Aurel de la ”Insula iubirii” a luat foc după ce a văzut că Ben insinuează că-şi doreşte o relaţie cu Alexandra şi a ţinut să spună clar şi răspicat că nu este nimic adevărat. Fostul iubit al Alexandrei l-a acuzat pe Ben că-şi cucereşte femeile cu bani.

Acuzaţiile făcute de Aurel nu au rămas fără răspuns! După ce a văzut declaraţiile lui Aurel din CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Ben a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-i transmite acestuia că nu are nimic personal cu el şi îl roagă să facă pace. Ben merge chiar mai departe şi-l invită pe Aurel la ziua lui, cu condiţia să nu consume prea mult alcool.

”Buna dimineata, Aurel! Am citit articolul si imi pare rau. Tu ai vorbit prostii la presa. Am inteles ca esti suparat pe mine. Sper sa iti treaca! Eu nu am nimic cu tine. Daca aveam, ti-as fi spus. Vreau sa ne intelegem si sa facem odata pace. Nu vreau sa ne razbunam unul pe altul, ca te bagi in c***t mai mare de cat esti. De asta, te invit la ziua mea. Daca accepti, bine, daca nu, nu. Singura chestie este sa nu bei mult si sa fii civilizat. Ben”, i-a transmis Ben lui Liviu după ce a văzut declaraţiile date de Aurel pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (mai multe detalii AICI)

Ben de la ”Insula iubirii”, reacţie la acuzaţiile lui Aurel
Ben de la ”Insula iubirii”, reacţie la acuzaţiile lui Aurel

 

Citește și...