Reacția lui Brad Pitt, după ce Angelina Jolie a spus că actorul nu i-a plătit pensia alimentară pentru copii

Publicat: 09/08/2018 | 15:50
Reacția lui Brad Pitt, după ce Angelina Jolie a spus că actorul nu i-a plătit pensia alimentară pentru copii

Telenovela dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă! Actorul american neagă acuzațiile făcute de fosta sa soție, care a spus că acesta nu a avut grijă de copii după divorț. Avocații lui Brad au depus miercuri (8 august) un act în care au declarat că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari și că i-a împrumutat 8 milioane de dolari Angelinei, pentru a o ajuta să cumpere o casă.

Marți (7 august), avocatul actriței americane a declarat că Brad Pitt nu a oferit „niciun sprijin semnificativ pentru copii”, referinduse la pensia alimentară. Astfel, Angelina Jolie susține că fostul ei soț nu a ajutat-o cu bani de când a depus divorțul în 2016. În documente, avocații lui Brad Pitt susțin că pretențiile actriței referitoare la sprijinul pentru copii sunt „un efort subțire pentru a manipula și asigura acoperirea mediatică”.

Reprezentanții Angelinei Jolie nu au oferit nicio replică până acum. Brad Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că s-a lăsat de băut și că face terapie. Mai mult, el a spus că a hotărât împreună cu Angelina să se înțeleagă de dragul copiilor.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, potrivit Mediafax.

 

Citește și...