Reacţia lui Mihai Constantinescu, când Aurelian Preda l-a întrebat dacă îi este frică de moarte

Publicat: 11/11/2019 | 12:00
Reacţia lui Mihai Constantinescu, când Aurelian Preda l-a întrebat dacă îi este frică de moarte

Mihai Constantinescu şi Aurelian Preda au avut în comun pasiunea pentru muzică, ambii fiind unii dintre cei mai apreciaţi artişti. S-au cunoscut  cu puţin timp înainte ca interpretul de muzică populară să moară şi i-a luat un interviu lui Mihai Constantinescu, în cadrul emisiunii ”Destine celebre”, într-o ediție difuzată în anul morții lui Preda.

La un moment dat, Aurelian l-a întrebat pe Mihai dacă a simţit vreodată că îi este frică de moarte, mai ales atunci când suferea de anumite probleme de sănătate: Atunci când ați avut probleme de sănătate, v-a fost frică de moarte?”, iar răspunsul lui Mihai Constantinescu a venit imediart: Nu! M-am dus cântând”.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii şi a intrat în moarte cerebrală. Considerat una dintre vocile “galeriei de aur“ a muzicii uşoare româneşti, artistul s-a stins din viaţă pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București. Decesul artistului a fost declarat în jurul orei 19:00, în urma unui stop cardio-respirator, al treilea suferit în decursul celor aproape şase luni de când era internat la Terapie Intensivă.

Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.

Citește și...