Mircea Badea, reacţie dură după accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Publicat: 11/09/2019 | 13:27
Mircea Badea, reacţie dură după accidentul provocat de Mario Iorgulescu
Mircea Badea a reacționat vizavi de accidentul mortal pe care l-a produs Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Realizatorul TV nu este de acord cu reacția celor care au comentat că accidentul s-ar fi produs pentru că legile nu sunt suficient de aspre.

Mario Iorgulescu nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. A, nu, legile nu sunt suficient de aspre, absolut. Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să – orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi, împiedică orice raționament”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.

Ce mașină are Mircea Badea

Mircea Badea și-a lăsat mașina în parcarea unui mall. După ce și-a rezolvat treburile, prezentatorul TV a vrut să-și continue drumul. Însă avea să aibă parte de o surpriză. Șoferul unei mașini Skoda argintie a parcat atât de aproape de mașina lui, un Subaru, încât prezentatorul TV nu a mai putut să urce la volanul autoturismului său.

”Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-și parcheze cazanul argintiu )))”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Fanii însă nu i-au luat apărarea lui Mircea Badea, ba dimpotrivă! Toți l-au blamat pe prezentatorul TV pentru faptul că el nu și-a parcat mașina în mod corespunzător și nu șoferul din Cluj.

Citește și...