Reacția lui Teo Trandafir după infarctul suferit de fostul ei coleg, Florin Busuioc

Publicat: 08/11/2018 | 10:39

Vestea că Florin Busuioc a suferit un infarct a șocat pe toată lumea, în special familia și prietenii lui. Teo Trandafir, care i-a fost colegă de trust, a reacționat pe Facebook după ce a aflat vestea. 

Busu a văzut moartea cu ochii după un spectacol la Craiova, însă a avut noroc de circumstanțe fericite pentru a fi salvat la timp. Chiar dacă nu așa ar trebui să fie normal, iată că așa s-a întâmplat în cadrul Spitalului de Cardiologie din Craiova, acolo unde nu există suficienți medici care să intervină. Chematăd e-acasă însă, s-a format ad-hoc o echipă de medici, la care s-a alăturat inclusiv un rezident, și au reușit să-l stabilizeze după ce l-au operat.

Ulterior, Busu a fost transferat cu un elicopter la Spitalul Fundeni din București, udne este supravegheat de o echipă de medici specialiști.

A urmat un val de reacții din partea prietenilor săi, care i-au transmis gânduri pozitive, însă unii au vrut să tragă și un semnal de alarmă, cum a fost Teo Trandafir.

Primul semn este întotdeauna ignorat”, a scris Teo în dreptul unui articol în care se vorbește despre cele patru semne care îți pot spune că ai probleme cu inima.

Acestea ar fi disfuncțiile sexuale, sforăitul, ginfiile inflamate sau picioarele umflate. Toate acestea trădează afecțiuni cradiace, spun specialiștii.

 

Citește și...