Reacția savuroasă a unui taximetrist din Cluj-Napoca după ce un client a adormit în mașină! Cine era pasagerul

Publicat: 07/12/2018 | 15:15

O filmare cu un taximetrist din Cluj-Napoca în care apare în timp ce îl ceartă pe “clientul” aflat pe scaunul din dreapta lui a devenit virală! Imediat ce dai play înregistrării, auzi cum șoferul taximetrului îi spune pasagerului să îi plătească banii pe cursa care ajunsese să fie peste 100 de lei. În plus, el amenință și cu poliția, însă, cel aflat în mașină era mult prea obosit ca să reacționeze.

Un taximetrist din Cluj-Napoca a devenit vedetă peste noapte, după ce a făcut o postare pe Facebook. În înregistrare, el a lăsat impresia că se confruntă cu o situaţie neplăcută în timpul unei curse de noapte pe străzile din oraș. Amenințările sale nu au succes, pentru că pasagerul doarme dus… Abia spre finalul clipului taximetristul îl filmează pe clientul obraznic… blănos! Da, pasagerul este, de fapt, o mică felină. La un moment dat se aude cum toarce, fiind total indiferentă la ceea ce se petrecea în jurul său

“Domnule, mie îmi dai banii! Pe mine nu mă interesează de unde îi scoţi, ce faci, chemi pe cineva să plătească. Dacă nu, îţi jur că o să iasă nasol! Nu mă face să sun acum şi la poliţie pentru ăştia. Toată noaptea am lucrat, n-am timp acum şi de poliţie. Fă bine şi de unde îmi scoţi banii şi îmi plăteşti cursa. Măcar cât e acum şi după aia vedem dacă mai mergi undeva.

Du-te acum şi scoţi bani şi îmi plăteşti acum. Nu mă interesază cine eşti tu în Mănăşturul ăsta (n.r.:  cartier în Cluj-Napoca). Nu sunt curios, nu am crescut în puf ca alţii, cunosc şi eu lume din Mănăştur şi nu îmi e frică de tine, crede-mă! Şi dacă nu plăteşti cursa, crede-mă că o să iasă nasol. Fă bine şi scoate banii acum!

Bă, m-ai plimbat în tot Clujul, ai mâncat în maşină, ai băut şi acum dormi pe banchetă. Fă bine, scoală-te şi plăteşti cursa. Tu auzi? Nu mă face că trag pe dreapta! Ia! Auzi? Te-ai trezit? Uită-te la mine! Băi! Băi! Nu te întinde acum! S-a blocat! Băi! Mă auzi? Plăteşte-mi cursa! Nu te mai pune la somn. Tu nu mă înţelegi? Ia uite, 115 lei pe ceas şi el încă tot doarme. Of….”, spune șoferul taximetrului în clipul de mai jos.

#VIDEO 🚖Scandal intr-un taximetru din Cluj NapocaClientul a vrut să ii tragă țeapă șoferului❗

Publicată de Info Trafic 24 pe Joi, 6 Decembrie 2018

Citește și...