Reacția scandaloasă a DJ-ului care a primit interzis la Electric Castel pentru că a pus o manea!

Publicat: 22/07/2019 | 08:10
Reacția scandaloasă a DJ-ului care a primit interzis la Electric Castel pentru că a pus o manea!

Blamat de organizatorii festivalului de la Bonțida pentru momentul în care a pus o manea, DJ-ul Tommy Cash a rămas șocat pentru că i s-a interzis, de asemenea, să mai mixeze vreodată la acest eveniment. 

Gluma DJ-ului a venit la scurt timp după ce la alt festival de muzică electronică, Neversea, DJ-ul suedez Salvatore Gonacci a decis să-i surprindă pe participanți cu aceeași manea, intitulată „Așa sunt zilele mele”.

De data aceasta, la Cluj, organizatorii nu au gustat gluma, ba chiar au luat o măsură radicală în privința lui. „Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle.

Artistul estonian consideră că este „înjositor, oribil și șocant” că „există oameni care cred că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.

Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”, a adăugata acesta.

Citește și...