Reacția sfâșietoare a celei mai bune prietene a lui Cristian Țopescu: ”Moartea lui m-a șocat! M-am uitat 10 minute în tavan!”

Publicat: 15/05/2018 | 18:06
Reacția sfâșietoare a celei mai bune prietene a lui Cristian Țopescu: ”Moartea lui m-a șocat! M-am uitat 10 minute în tavan!”

Cornelia Patrichi era cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu. La aflarea veștii că reputatul comentator tv a murit, Cornelia a avut un șoc. Povestește chiar ea cum a trăit clipele de după îngrozitoarea veste.

Cristian Țopescu a murit în urma unui stop cardiorespirator, la Spitalul Elias. Avea 81 de ani.

„Moartea lui m-a șocat şi m-am uitat pe tavan singură 10 minute!”, a spus Cornelia Patrichi.

„Cornel vorbea mereu despre coregrafiile sale, Ţopescu îi povestea despre sport şi aşa îsi umpleau ziua mai frumoasă.

Se admirau foarte tare şi a iubit-o enorm pe Cristina, mereu ne povestea de ea… Noi o ştim pe Cristina de când era adolescentă, avea o inteligenţă cu mari perspective. Eu şi Cristina am fost foarte aproape, ea ne-a ajutat mult cu Cornel când a murit, dar din nefericire aceste tragedii ne unesc, ne sunt comune, am sperat să se facă bine, ne rugam pentru el să se facă bine, nu m-am aşteptat la aşa ceva. Când am auzit vestea am avut un fior de m-am cutremurat şi m-a învârteam singură în casă, vreo 10 minute aşa am făcut, m-am uitat pur şi simplu pe tavan. Eu sunt acum în Italia alături de băiatul meu, am grijă de nepot care are 4 luni, mi-am revenit sunt ok. Sunt alături de Cristina şi o voi ajuta cu ce pot!”, a declarat Cornelia Patrichi, pentru spynews.ro

Citește și...