Reacția trupei “La Familia” după ce Răzvan Lucan, “fratele” lui Puya, a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/06/2018 | 19:35

Răzvan Lucan, ”fratele” lui Puya, a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel, informație dezvăluită în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România (DETALII AICI). n weekend-ul trecut, Răzvan Lucan i-a însoțit pe prietenii lui, Puya și Sișu, la Brăila, acolo unde, duminică, celebra formație ”La Familia” a susținut un concert într-un club din oraș.

După spectacol, membrii trupei și amicul lor nu s-au întors în Capitală, ci  au ales să rămână și să petreacă peste noapte într-un hotel din localitate. Acolo unde „Românu” avea să fie găsit fără suflare.

La 12 ore de la dezvăluirile exclusive făcute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Puya și Tudor Sișu au postat pe contul de Facebook al trupei ”La Familia” un mesaj răvășitor:

Astăzi adăugam încă o poză pe peretele ăsta… Răzvan s-a dus așa cum s-au dus și alții de la noi din cartier, lăsând în urmă o altă mamă singură și 3 copii. O altă familie distrusă…

Ni se spune mereu că sensul vieții sunt banii, faima sau succesul și fiecare are modul lui de a cauta să ajungă acolo… acum, când ne uităm toți la coșciugul unui tânăr de 38 de ani, mort, ar trebui să înțelegem că în viață nu e nimic mai important decat VIAȚA și FAMILIA.

Restul e CANCAN, dupa cum și vedem.

DUMNEZEU SĂ-L IERTE!”.

Citește și...