Reacţia ucigaşei de la metrou când prima victimă a vrut s-o identifice: ”Poate e de necrezut, dar…”

Publicat: 18/12/2017 | 18:20

Magdalena Şerban a fost reţinută de poliţişti după câteva ore de la crima pe care a înfăptuit-o la metrou. Ea a fost reţinută, iar prima sa victimă, pe care a împins-o în staţia Costin Georgian, dar nu a reuşit să o arunce pe şine, a venit pentru a o identifica.

Reacţia criminalei de la metrou a fost ciudată.

“Poate fi de necrezut, dar la sectia de politie la care a fost dusa, ea se comporta de parca nu ar fi facut nimic! De altfel, si repeta obsesiv intrebarea “De ce este tinuta cu forta la audieri?”! Mai mult, atunci cand prima fata pe care ea a vrut sa o arunce in fata metroului, la statia Costin Georgian, a venit sa o identifice, simtea clar ca trebuie sa ii induca in eroare pe toti. Asa ca, in momentul in care a fost pusa intr-un loc securizat cu un geam, criminala nu a stat drept, cum se intampla in astfel de cazuri, ci incerca sa aseze intr-o parte, isi intorcea capul, apoi spatele si, cateva minute, nu a vrut sa isi arate fata”, a dezvăluit o persoană implicată în anchetă.

Agresoarea este internată la Spitalul Penitenciarul Jilava, iar comportamentul ei este unul total schimbat, departe de cel din seara de marţi, în care a fost reţinută de poliţişti.

Citește și...