Reacția uluitoare a Cristinei Țopescu după ce Mircea Badea a fost bătut măr: ”Puteți să mă înjurați, dar…”

Publicat: 04/02/2019 | 09:26
Reacția uluitoare a Cristinei Țopescu după ce Mircea Badea a fost bătut măr: ”Puteți să mă înjurați, dar…”

Mircea Badea a fost făcut KO sâmbătă, în ring, de către celebrul motociclist Tedi, în doar 5 secunde. Prezentatorul a avut nevoie apoi de îngrijiri medicale, pe care le-a primit pe podeaua ringului, unde căzuse. Cristina Țopescu a reacționat la cee ace s-a scris ulterior despre colegul ei de breaslă.

”Puteți să mă injurați. Nu mă impresionează si nici nu mă clintește din ce cred. În nicio privință!

Nu mă pot bucura de ultima pățanie a lui Mircea Badea. Urăsc violența și mă doare în fiecare zi că ceea ce se numește compasiune e tot mai puțin și mai rar. Chiar dacă uneori ne atragem răul singuri, știu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucurăm cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput.

Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta. Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin,” este mesajul Cristinei Țopescu.

Citește și...