Reacţia ULUITOARE a medicului Lucan, după ce a fost acuzat de tentativă de omor: ”Când o să-l omor pe Papa, să mă…”

Publicat: 01/01/2018 | 14:00
Reacţia ULUITOARE a medicului Lucan, după ce a fost acuzat de tentativă de omor: ”Când o să-l omor pe Papa, să mă…”

Medicul Mihai Lucan a fost acuzat şi de tentativă de omor şi a avut o reacţie halucinantă atunci când şi-a spus părerea. Medicul este obligat să se prtezinte de două ori pe săptămână la Secţia 17 Poliţie Bucureşti, în cadrul controlului judiciar. 

Lucan a fost acuzat de procurorii DIICOT că ar fi secţionat intenţionat artera renală a unui pacient, pentru a compromite un alt doctor, coleg al lui. Întrebat despre această nouă acuzare, Lucan i-a lăsat mască pe toţi:

„Să mă anunţaţi atunci când o să îl omor şi pe Papa. La fiecare transplant tai câte o arteră renală, înseamnă că la fiecare transplant am avut o tentativă de omor? Anchetatorii nu au experienţă în domeniu. De ce trebuie toate să fie făcute de mine? Pentru că transplantul ăsta nu a fost făcut de mine”, a declarat Lucan, potrivit antena3.ro.

DIICOT a început urmărirea penală in rem pentru tentativă de omor în dosarul chirurgului Mihai Lucan de la Cluj-Napoca, potrivit unor surse judiciare.

Colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan că a tăiat intenţionat artera renală a unui pacient, în timpul operaţiei efectuate de un alt coleg. Procurorii susţin că Lucan ar fi recurs la acest gest în mod intenţionat, astfel încât să îl compromită pe medicul care coordona întreaga operaţie.

Medicii şi asistentele care erau în sală au declarat că incidentul nu avea cum să se producă altfel, din moment ce rinichiul a fost verificat şi testat înainte să ajungă în mâna lui Mihai Lucan.

„Am început să îmi pun întrebari. Au fost puţine transplanturi şi taman la mine a fost. Eu am sângerat în timpul operaţiei şi am vrut să ştiu mai multe. Familia mea a fost şocată. Eu, ca om terminal cu multe suferinţe, sunt mai antrenat: ori că fusese neglijenţă, ori că fusese criminală, dar totuşi, cum se poate ajunge aici?”, a declarat pacientul.

Citește și...