Reacție tulburătoare a lui Mircea Solcanu după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Este cerul meu…”

Publicat: 29/04/2019 | 14:04

Continuă declarațiile celor care l-au cunoscut și i-au fost prieteni lui Răzvan Ciobanu. Moartea acestuia i-a luat prin surprindere și i-a îndurerrat, iar fiecare dintre ei își exprimă public regretul pentru această dispariție fulgerătoare.

Mircea Solcanu i-a fost un prieten apropiat lui Răzvan Ciobanu, iar pe contul său de Instagram a postat un mesaj în care a încercat să transmită toată tristețea de care se simte cuprins în aceste momente.

”My sky, next door to heaven” – ”Cerul meu, ușa către paradis”, a scris Mircea Solcanu pe pagina sa de Instagram.

Mesajul postat de Mircea Solcanu pe pagina sa de Instagram

 

Citește și: Am reconstituit ultima zi a creatorului de modă + ultimele imagini cu el în viață

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

”Ar fi scăpat cu viață dacă…”

„Eu sunt aproape sigur că dacă ar fi putut purta centura de siguranță ar fi scăpat cu viață și cu vătămări corporale minime. Sunt 90% sigur că așa s-ar fi întâmplat”, a declarat Titi Aur pentru Antena 3. 

Conform primelor informații obținute de polițiștii ajunși la fața locului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat din mașină, în urma impactului violent, ceea ce demonstrează că fostul creator de modă nu purta centura de siguranță.

Citește și: Răzvan Ciobanu, momente de cumpănă în viață. Mutilat cu o bară metalică și acuzat de furtul unui ceas

Citește și...