Răzvan Ciobanu, momente de cumpănă în viață. Mutilat cu o bară metalică și acuzat de furtul unui ceas

Publicat: 29/04/2019 | 13:00

Fostul creator de modă Răzvan Ciobanu a avut o viață controversată și tumultuoasă. A trecut prin momente dificile în cel puțin două situații. Dispariția sa fulgerătoare aduce în discuție și faptul că, la un moment dat, Răzvan Ciobanu a fost mutilat cu o bară metalică de un fost prieten și a fost acuzat de furtul unui ceas foarte scump.

În urmă cu doar câteva luni, Răzvan Ciobanu a fost acuzat că a furat un ceas din casa unui prieten. Se cunoșteau de mai bine de 8 ani de zile, iar acuzația respectivă l-a marcat pe Răzvan. Atunci, fostul creator de modă a oferit o declarație amplă la Antena Stars. 

„Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut. Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez. A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie. El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt. Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (…) Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează”, povestea Răzvan Ciobanu.

Citește și: Adina Buzatu l-a văzut pe Răzvan Ciobanu chiar înainte să moară: „Era…”

Obrazul spart cu o bară metalică

La Kanal D, Răzvan Ciobanu a vorbit și despre un alt prieten al său, unul la care ținuse foarte mult. Avuseseră o relație, iar în decursul acesteia respectivul fusese de multe ori violent.

„Urma să mergem într-o vacanță pe care o plătise el. În capul meu credeam că vom merge împreună, chiar dacă el locuia cu altcineva. M-am dus să-mi fac bagajele. Într-o relație de 5 ani de zile cred că e foarte puțin important cine plătește chiria sau gazul în apartament. A venit foarte nervos: „Ieși afară din casa mea”. I-am zis: „Îmi fac bagajele să plec în vacanță”. El mi-a spus: „Nu pleci nicăieri, am anulat tot”. Știu că am refuzat să plec din casă, mi-am cerut-o cumva: „Dacă vrei să mă lovești, lovește-mă”. Era foarte nervos… E adevărat că l-am ațâțat: „Dacă vrei să dai, dă”. La un moment dat a renunțat să dea cu mâinile și picioarele. Într-un moment de furie a luat o bară rotativă din metal. Țin minte doar zgomotul și că nu am mai putut să mă țin pe picioare și am căzut. Țin minte zgomotul acelei bare de metal care mi-a spart obrazul.
Mă trezesc noaptea cu acel zgomot”
, a declarat Răzvan Ciobanu.

Citește și: Răzvan Ciobanu a murit certat cu fostul iubit! Motivul pentru care creatorul de modă i-a cerut 100.000 de euro în instanță

Citește și...