Adina Buzatu l-a văzut pe Răzvan Ciobanu chiar înainte să moară: „Era…”

Publicat: 29/04/2019 | 12:39

Stilista Adina Buzatu este și ea răvășită după moartea lui Răzvan Ciobanu. Invitată la Digi24, Adina a spus că l-a văzut pe Răzvan chiar cu o zi înainte să moară și că, în ultima perioadă, fostul creator de modă se îmbrăca numai în negru. 

Da, Răzvan Ciobanu era îmbrăcat în negru și purta ochelari negri de soare, dar stilista Adina Buzatu consideră că acesta nu ar trebui interpretat ca fiind un semn.

„Nu am vorbit cu el, era îmbrăcat în negru, cu ochelari negri de soare, dar nu e vreun semn. El tot timpul se îmbrăca în negru. După ce a slăbit începuse să mai poarte alte culori, dar a revenit la negru-alb”, a declarat stilista la Digi24.

Citește și: Exclusiv | Primele fotografii cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

”Am auzit tot felul de speculații”

Adina Buzatu nu crede în varianta sinuciderii și spune că a auzit tot felul de ”speculații”. Mai mult, stilista este de părere că a fost, pur și simplu, ”o nenorocire”.

„Nu cred că există explicații, poate doar speculații pentru o astfel de tragedie. Eu sunt convinsă că a fost pur și simplu o nenorocire, a pierdut controlul, pe partea carosabilă se și văd frâne, deci clar că nu se pune problema de sinucidere. Am auzit tot felul de speculații. Probabil oboseala și… soarta. Asta a fost”, consideră Adina Buzatu.

Citește și: Așa a murit Răzvan Ciobanu! Ce s-a întâmplat cu mașina după ce a ieșit de pe carosabil

Citește și...