Recunoști vedeta? O vezi în fiecare zi la Pro TV! ”Poate nu se prind!”

Publicat: 08/09/2020 | 13:28

O celebritate din lumea televiziunii și-a lăsat mască fanii, cu o postare pe Instagram. Și-a tras pe ea un hanorac, gluga peste cap, cu ochelarii și-a ascuns ochii, iar gura și nasul îi sunt acoperite de masca de protecție. Recunoașteți vedeta care se bucură de cadoul făcut de un coleg al ei?

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA, POZĂ DE COLECȚIE DIN LICEU: ”EȘTI CEA CU GURA PÂNĂ LA URECHI!”

Este chiar știrista de la Pro TV, Andreea Esca. Hanoracul îi vine de minune, știe și ea, tocmai de aceea îi transmite colegului că nu-l mai vede înapoi. Andreea nu a ratat ocazia de a se fotografia, într-o barcă, și cu brațele ridicate, pentru a se vedea și mesajul scris pe hanorac. ”Merci @adrianv pentru hanoracul ăsta! Știu că l-ai luat din “materialele promoționale” pentru @maskedsingerromania 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dar poate nu se prind când le-or număra 😂😂😂 că nu ți-l mai dau înapoi!”, este mesajul Andreei din dreptul imaginii.

”Tot respectul, toată stima, mereu la înălțime, totul la Superlativ! O Seară frumoasă, O Săptămână excelentă!”, a fost salutată imediat de un fan.

Andreea Esca, îmbrăcată în căluț! Fanii s-au amuzat teribil

Andreea se ține de șoții zilele acestea. Tocmai ce postase o fotografie hazlie, în care apare îmbrăcată în…căluț! (Vezi AICI forografia) Costumul i l-a furnizat chiar fiica ei, Alexia, căreia îi mulțumește. ”Eu, când sunt EU:)))! Mulțumesc @alexiaeram pentru costum 😂 și mulțumesc @alistmagazine pentru surpriză! Tare îmi place să râdem împreună!!!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei cu adevărat hazlie. ”Cu buchetul în mână poți transforma costumul într-o rochie de mireasă din viitor”, ” Cel mai asumat unicorn! 😊”, ” Super tare! Nici nu mai pomeni vârsta, e irelevantă! ❤️🤗🤣”, ” La mulți ani și se cade, ești un unicorn frumos și înțelept”, sunt comentariile fanilor.