Andreea Esca, așa cum nu ai mai văzut-o: ”Eu, când sunt eu!” Te tăvălești de râs dacă vezi ce costum și-a tras

Publicat: 07/09/2020 | 12:38

Andreea Esca s-a distanțat deja de problemele grave pe care le-a avut acum mai bine de o lună, când a fost infectată cu noul coronavirus. Viața merge înainte, așa că prezentatoarea știrilor de la Pro TV se distrează copios pe Instagram, unde fanii se împart în două categoriii, care o apreciază și care o taxează.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA A FOST CRITICATĂ DUR DE FANI. DETALIUL DE NEIERTAT APĂRUT ÎNTR-O POZĂ I-A SCOS DIN MINȚI PE UNII DINTRE INTERNAUȚI

Andreea a postat, de curând, o fotografie hazlie, în care apare îmbrăcată în…căluț! Costumul i l-a furnizat chiar fiica ei, Alexia, căreia îi mulțumește. ”Eu, când sunt EU:)))! Mulțumesc @alexiaeram pentru costum ? și mulțumesc @alistmagazine pentru surpriză! Tare îmi place să râdem împreună!!!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei cu adevărat hazlie. ”Cu buchetul în mână poți transforma costumul într-o rochie de mireasă din viitor”, ” Cel mai asumat unicorn! ?”, ” Super tare! Nici nu mai pomeni vârsta, e irelevantă! ❤️??”, ” La mulți ani și se cade, ești un unicorn frumos și înțelept”, sunt comentariile fanilor.

Andreea Esca, mărturii despre infectarea cu noul coronavirus

În cadrul primului interviu după ce a fost externată, Andreea Esca a explicat motivul pentru care nu a dorit să vorbească despre situația în care se afla. “Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă și răspundem acestor lucruri care au fost așa… de peste tot, într-un moment foarte greu pentru noi. Dar, ca să răspund acestor lucruri, fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om! Un om care face greșeli, care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și, probabil, că asta ta a fost limita mea.

NU RATA: ANDREEA ESCA, MESAJ RĂVĂȘITOR DE ZIUA ALEXIEI ERAM! ȘTIRISTA A SCOS DIN ALBUMUL CU AMINTIRI CEA MAI INTIMĂ FOTOGRAFIE CU FIICA EI

Am considerat că într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte și alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”, a spus Andreea Esca.